Viser 1-11 af 11
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-11 af 11

Tag et PowerPoint kursus og lav fængende præsentationer

Microsoft PowerPoint er en del af MS Office-pakken, som indeholder forskellige typer programmer bl.a. til oprettelse af dokumenter, regneark og præsentationer. PowerPoint er programmet, der gør det let for dig at udarbejde præsentationer, som fremvises ved hjælp af en projektor. En præsentation i PowerPoint støtter dig visuelt i kommunikationen af dit budskab til en større forsamling af medarbejdere, kollegaer, studerende eller kunder.

Sådan kan et PowerPoint kursus tage dine præsentationer til nye højder

MS PowerPoint fungerer som et effektivt og brugervenligt redskab til at kombinere f.eks. tekst, illustrationer, grafer, tabeller og film i en form for diasshow, der understøtter dine vigtigste budskaber.

Med programmets mange forskellige funktioner kan du f.eks: 

  • Animere tekst og illustrationer
  • Tilføje lydeffekter
  • Skræddersy dine slides med logo etc.
  • Lave ens eller forskellige overskrifter
  • Tilføje grafer, tabeller og lign.

Den præsentation, du udarbejder i PowerPoint kan desuden printes ud og deles ud til dit publikum. Derudover kan du udarbejde en PowerPoint præsentation, der kører automatisk til fremvisning på steder såsom hotelreceptioner, messer eller butikker. Uanset hvilken fremlæggelse du står overfor, er PowerPoint et nyttigt redskab til at gøre den mere levende og interessant, og samtidig bliver det nemmere for dit publikum at følge med i dit oplæg.

Derfor skal du tage et PowerPoint kursus

For let og hurtigt at lave en fængende PowerPoint præsentation, er det vigtigt, at du kender programmet og dermed ikke bruger for lang tid på at finde de forskellige funktioner. Her kan et PowerPoint kursus være til stor hjælp. Et PowerPoint kursus er derfor en god investering for din virksomhed, da ikke kun lærer at trænge igennem med dit budskab, men også sparer tid, når du skal udarbejde præsentationen.

Tag et PowerPoint kursus, hvis du f.eks. skal afholde:

  • Salgspræsentationer
  • Møder for et større publikum
  • Foredrag eller seminarer

Uanset hvilket budskab, du ønsker at kommunikere ud til dit publikum, er PowerPoint en god måde at understøtte dine pointer på med illustrationer og nøgleord. Som leder kan du også med fordel tage et PowerPoint kursus, så du kan formidle mål, strategier og lignende til virksomhedens medarbejdere og samarbejdspartnere.

Sådan finder du det rette PowerPoint kursus

På denne side har vi samlet en lang række relevante kurser inden for MS PowerPoint. Du kan f.eks. vælge at tage et grundlæggende PowerPoint kursus, som giver dig en introduktion til programmets funktioner. Du kan også finde videregående kurser, hvis du ønsker at opnå et dybere kendskab til programmets mange funktioner, eller du kan vælge at tage et kursus i MS PowerPoint, som certificerer dig på området.

Klik på det PowerPoint kursus, der passer til dig og læs mere eller send en direkte henvendelse til kursusudbyderen for mere information. Søger du andre kurser i MS Office pakken, så tag et kig i vores samlede kategori til IT-brugere. Her finder du alt fra kurser i Adobe og Word til kurser i hele Office pakken.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen