Vis finduddannelse.dk som: Mobile

ECTS-modul – Koordinatoruddannelsen

Teknologisk Institut
Startdatoer
Taastrup
06-10-2021  
9.999 DKK
17-03-2022  
9.999 DKK
Århus
20-04-2022  
9.999 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Teknologisk institut giver dig nu muligheden for at supplere din Koordinatoruddannelse med Akademifaget Kommunikation i praksis. Faget er for dig, der allerede er certificeret på Koordinatoruddannelsen.

Få mere ud af din Koordinatoruddannelse

Fordi du allerede har tilegnet dig viden, færdigheder og kompetencer fra Koordinatoruddannelsen kan du på blot to undervisningsdage og 1 eksamensdag få mulighed for at få udløst 10 ECTS-point.

Deltagerprofil

Alle tidligere og nuværende deltagere på Koordinatoruddannelsen.

Fantastisk - igen har jeg fået meget med hjem - i form af læsestof og fantastisk undervisning. Charlotte tilhører eliten af undervisere - godt vi har Charlotte. Helle Laier Høvenhoff, Vejdirektoratet

BEDSTE, dygtigste og mest inspirerende underviser jeg nogensinde har oplevet!
Charlotte er intet mindre end fantastisk! Helle Borup Vibits, Videnscenter for Helbred pg Forsikring.

Udbytte

  • Kvalificerer dig til selvstændigt og professionelt at varetage skriftlige, verbale og digitale kommunikationsopgaver i forskellig kontekst.
  • Du uddanner dig til at kunne indgå i udviklingsorienterede og tværfaglige arbejdsprocesser inden for kommunikation og formidling
  • Træning i brug af præsentationsværktøjer, når du planlægger, strukturerer og forbereder en præsentation

Indhold

  • Kommunikationspsykologi
  • Kommunikationsmodeller
  • Planlægnings- og formidlingsværktøjer
  • Præsentationsteknik
  • Målgruppeorientering

Form

ECTS-modulet er 2 dages undervisning + eksamen.

Hvad enten du har en certificering eller kursusbevis fra Koordinatoruddannelsen lever du op til kravene for at deltage i dette modul med tilhørende ECTS-Point.
Eksamen - Mundtlig prøve med udgangspunkt i et individuelt kort projekt, med censor og bedømmelse efter 7-trinsskalaen. Det korte projekt indgår med en helhedsvurdering, som en del af bedømmelsen. Selvom du har taget Koordinatoruddannelsens certificering, skal du op til en ny eksamen.

ECTS point

Er en betegnelse for Europæisk Standard - European Credit Transfer and Accumulation System, som alle anerkendte videregående Uddannelsesinstitutioner anvender. Pointene markerer et modul, et fag eller en uddannelsesbelastning. Som studerende kan du samle point til et årsværk på i alt 60 ECTS-point, som svarer til et års heltidsstudie. Akademimodulet, der udløser 10 ECTS point, er ”Kommunikation i praksis”. Modulet er kompetencegivende og udbydes i samarbejde med et Erhvervsakademi.

Underviser i marts i København og maj i Aarhus.

Charlotte varetager undervisningen og sikrer dermed, at indholdet på modulet er afstemt med indholdet på Koordinatoruddannelsen. Hun er en af landets mest dynamiske undervisere. Hendes kendetegn er stor deltagerinvolvering og direkte kommunikation - baseret på et solidt fagligt fundament. Assertiv kommunikation, coaching, teamudvikling, forandringsledelse, konflikthåndtering og formidlingstræning er hovedområderne, og Charlotte er kendt for rent faktisk at skabe forandringer, hvor medarbejdere skal gøre noget andet, end de plejer.

Undervisere fremover

Sjælland: Yvonne er erhvervspsykologisk rådgiver, NLP Master Practitioner, uddannet coach og certificeret i DISC. Hun har mange års erfaring, både som underviser og som ansat i den offentlige sektor og i det private erhvervsliv, hvor hun har opbygget flere HR-funktioner og deltaget i mange forandringsprocesser. Yvonnes undervisning er præget af gnist, ydmyghed og respekt over for de forhold du som deltager befinder dig i. Med sin uformelle tilgang åbner Yvonne for en ærlig og oprigtig dialog undervejs, som giver dig masser af viden og værktøjer.

Jylland: Mette er uddannet Human Ressource Manager og har gennem de sidste 15 år arbejdet med udvikling af ledere og medarbejdere i både offentlige og private virksomheder. Hendes kernekompetencer ligger inden for effektivitet, kommunikation og ledelse. Som underviser er Mette engageret og levende. Hun er god til, at skabe den kobling mellem teori og praksis, som gør det muligt for den enkelte at omsætte mål og ønsker til konkret adfærd og handling i hverdagen.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

9999 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.