Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Den nye ferielov på en halv dag!

Teknologisk Institut
Startdatoer
Århus
03-06-2019  
3.499 DKK
11-12-2019  
3.499 DKK
Taastrup
25-09-2019  
3.499 DKK

Kursusbeskrivelse

Den nye ferielov på en halv dag! Få en lynhurtig og grundig opdatering på den nye ferielovs betydning for din virksomhed. I efteråret 2017 blev der fremsat en ny ferielov med et helt nyt feriesystem, der skal tilpasses ferielovgivningen med Danmarks internationale forpligtelser, således at ferieloven fremstår dels enklere og dels mere moderne.

Den nye ferielovs grundlæggende principper. Teknologisk Institut tilbyder et halvdagskursus, der gør dig fortrolig med ændringerne inden for ferielovgivningen. Kurset giver en overbygning til din allerede eksisterende viden om ferielovgivningen og indsigt i de vigtigste nye principper og ændringer, der er på vej.

Deltagerprofil og udbytte

  • Kurset er særligt interessant, hvis du er HR-konsulent, regnskabsansvarlig, virksomhedsjurist eller advokat
  • Du arbejder enten med HR-jura eller personaleadministration i privat eller offentlig virksomhed
  • Du har allerede deltaget i kurset ”Praktisk HR Jura” på Teknologisk Institut, og ønsker at udvide din ferielovgivningshorisont
  • Du får en grundig gennemgang af de vigtigste ferieregler og et solidt praktisk overblik over de nye regler, så du bliver klædt godt på til at kunne gennemskue alle de kommende ændringer i ferieloven og de kommende problemstillinger i forbindelse hermed
  • Du bliver fortrolig med den regnskabsmæssige facet af ferielovsændringen

Indhold

  • Den nye ferielov – overblik over ændringerne
  • Overgangsordninger i forhold til den tidligere ferielov
  • Optjening og afholdelse af ferie
  • Ferieafholdelse i forbindelse med opsigelse og fritstilling
  • Betaling og håndtering af feriepenge

Form

Kurset består af oplæg og cases. Udover en grundig teoretisk gennemgang baseres undervisningen på aktuelle cases. Kurset er derfor oplagt for den kursist, der ønsker et bredt indblik i teori koblet med praksis. Der lægges vægt på dialog mellem underviser og deltagere. Kurset slutter kl. 12.00 med sandwich.

Underviser på Sjælland

Nina Wedsted er advokat og partner og har speciale i arbejds- og ansættelsesret samt rets- og voldgiftssager. Nina har gennem tiden afholdt en del kurser, blandt andet tidligere heldagskurser på Teknologisk Institut, der vedrører de grundlæggende regler inden for ferielovgivningen og er en respekteret og usædvanligt inspirerende foredragsholder.

Underviser i Jylland

Gitte Leth Thomsen er advokat og beskæftiger sig særligt med udarbejdelse af ansættelseskontrakter, direktørkontrakter, rådgivning om afskedigelser, fratrædelsesaftaler, forskels- og ligebehandlingsregler samt kunde- og konkurrenceklausuler. Dertil beskæftiger hun sig med rådgivning og konfliktløsning inden for ansættelses- og arbejdsret og rådgiver i den forbindelse både danske og udenlandske virksomheder.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

Om udbyderen

Teknologisk Institut

Kurser i IT, Projektledelse, Ledelse, Energi, HR m.m

- Teknologisk Institut er det naturlige valg af kursusudbyder Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 100 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 15.000 personer på Teknologisk...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Få information

Udfyld formularen for mere information om Den nye ferielov på en halv dag!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.