Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Den fleksible projektlederuddannelse i byggeriet

Teknologisk Institut
Startdatoer
Taastrup
15-09-2022  
54.499 DKK
24-11-2022  
54.499 DKK
Århus
24-10-2022  
54.499 DKK
13-03-2023  
54.499 DKK
København
07-06-2023  
54.499 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Bliv certificeret projektleder i byggeriet på 6 moduler over 10-11 dage. På dette fleksible forløb får du de værktøjer og metoder, du har brug for til at håndtere dine udfordringer som projektleder i byggeriet og samtidig dokumenteret anerkendelse af dine projektlederkompetencer.

Komplet projektlederuddannelse i det tempo, der passer dig

Dette forløb gør det muligt at få en komplet projektlederuddannelse i det tempo, der passer til din hverdag.

Du får en grundig introduktion og indsigt i projektarbejdets mange facetter, og du bliver fortrolig med projektlederens værktøjer og metoder. Herunder byggeriets interessenter, projektlederens roller og ansvar, planlægning og opfølgning, kalkulationer, risko- og kvalitetsstyring mv. Desuden får du en grundig introduktion til juridisk aftale- og kontraktstyring i byggeriet.

Du lærer at lede og kommunikere i forhold til projektets fremdrift, projektgruppen og projektets interessenter. På kurset opbygger du desuden stor indsigt i dine egne styrker og udviklingsområder som projektleder.

Deltagerprofil

Uddannelsen henvender sig til alle byggeriets parter såsom bygherrer, rådgivere, arkitekter, udførende entreprenører, håndværkere og byggematerialeindustrien.

Udbytte

  • Forståelse for byggeriets parter og interessenter
  • Forståelse af projektlederens ansvar og opgaver
  • Metoder og værktøjer til planlægning og opfølgning af byggeriprojekter
  • Indsigt i byggeregnskab og kalkulationer
  • Viden og kvalitets- og risikostyring ved byggeprojekter
  • Introduktion til juridisk aftale- og kontraktstyring i byggeriet
  • Træning i ledelse, kommunikation og motivation af team og interessenter
  • Personlig indsigt og udvikling

Indhold

Det fleksible forløb består af et indledende obligatorisk kursus "Projektledelse i byggeriet". Herefter gennemfører du fire obligatoriske kurser i en valgfri rækkefølge. Som afslutning vælger du ét kursus blandt 7 forskellige kurser inden for projektledelse. Læs mere om de kurser der indgår i uddannelsen.

Form

Dette fleksible projektlederuddannelsesforløb består af seks moduler over 10-11 dage. Efter det første modul kan de øvrige fem moduler tages i valgfri rækkefølge. Du kan skræddersy din projektlederuddannelse ved at tage modulerne, som det passer dig, din kalender og dine konkrete projektudfordringer bedst.

Alle kurser bygger på anerkendt teori og ikke mindst best practice omkring projektledelse i byggeriet.

Kurserne skal gennemføres inden for 2 år, og uddannelsen afsluttes med eksamen, som giver dig Teknologisk Instituts certificering som projektleder i byggeriet.

Eksamen og certificering

Eksamen er både mundtlig og skriftlig. Den skriftlige del består af en rapport på ca 10 sider, der beskriver din læring undervejs, og hvordan du bruger de lærte metoder og værktøjer i dit daglige arbejde som projektleder i byggeriet. Rapporten laves på egen hånd, og afleveres mindst en uge inden den mundtlige eksamen. Tid og sted for mundtlig eksamen aftales individuelt. Mundtlig eksamen afholdes et aftalt sted i Københavns-området, eller evt. via Skype eller lignende. Webinaret "Eksamensforberedelse for Den fleksible projektlederuddannelse i byggeriet” vejleder nærmere omkring eksamen. I bedømmelsen vægtes erfaring og indsigt opnået undervejs. For at opnå certificering skal du have et fremmøde på min. 85 procent samt bestå eksamen.

Eksamen og certificering er valgfri.

Undervisere

Du møder en række rutinerede undervisere, der alle har en solid teo­retisk og anvendelsesorienteret viden om projektledelse og stor erfaring fra praktisk projektledelse, både fra byggeriet og fra andre brancher.

Censor

Rolf Simonsen, civ.ing., ph.d., projektchef i Bygherreforeningen og sekretariatsleder for Den Værdiskabende Byggeproces.

Bemærkninger

Uddannelsen er åben for tilmeldinger. Send en mail til Stine Krogh Biehe, Teknologisk Institut: skb@teknologisk.dk for registrering til Den fleksible projektlederuddannelse i byggeriet. Uddannelsen er opbygget i en række moduler. Tilmelding til disse moduler/kurser foretages via link til de enkelte kurser under Indhold. Man skal tilmelde sig kurserne enkeltvis.

Video

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.