Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Confluence Administrator

Teknologisk Institut
Startdatoer
Taastrup
27-01-2022  
4.999 DKK
21-04-2022  
4.999 DKK
Online
24-02-2022  
4.999 DKK
20-10-2022  
4.999 DKK
Århus
24-03-2022  
4.999 DKK
08-09-2022  
4.999 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Skal du til eller sidder du til dagligt med ansvaret for administrationen af jeres Confluence? Har du brug for at lære de mest vigtige adminsitrative opgaver at kende? Du får en omfattende gennemgang af Confluence, og vi gennemgår generel rettighedstyring, og hvordan du effektivt administrerer Confluence spaces og dets indhold. Herunder hvordan indhold struktures, så det er let at finde, bruge og rydde op. Kurset inkluderer en række eksempler, som er baseret på realistiske scenarier fra virkeligheden samt praktiske øvelser i at administrere Confluence. Herudover er best practices inkluderet for hvert emne.

Deltagerprofil

Confluence administratorer og Space administratorer.

Indhold

  • Confluence konfiguration
  • Oprettelse af brugere og generel sikkerhed
  • Space administration
  • Håndtering af indhold
  • Løbende administration

Udbytte

  • Konfigurere Confluence
  • Konfiguration af adgang til jeres Confluence instans
  • Konfigurere de globale rettigheder
  • Håndtere indhold på tværs af spaces
  • Håndtere back up

Form ved virtuelt afholdelse

Kurset afholdes med fysisk tilstedeværelse eller virtuelt. De virtuelle afholdelser foregår live online med en eller flere undervisere, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål samt tale med de andre kursister og lave opgaver og gruppearbejde via 'breakout rooms'. Se mere i vores faq.

Kursusmateriale

Kurset bliver afholdt på dansk hvorimod materialet, der er udviklet af Atlassian, er på engelsk. Ved starten af kurset udleveres et kompendium med slides og øvelser. Kursusdeltagere vil ved kursets afslutning modtage et Atlassian-udstedt diplom for gennemførsel.

Underviser

Fælles for underviserne er at de har arbejdet en årrække i store offentlige og private organisationer. Både som fastansat og konsulent. Underviserne kommer fra aety, som er autoriseret Atlassian Platinum Enterprise Solution Partner og de har alle beskæftiget sig med Atlassians produkter i en årrække. Underviserne hjælper til hverdag offentlige og private organisationer med at implementere Atlassians produkter, heriblandt Jira og Confluence.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

4999 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.