Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Bliv klog på forandringer

Teknologisk Institut
Startdatoer
Århus
19-03-2020  
5.999 DKK
18-03-2021  
5.999 DKK
Taastrup
05-05-2020  
5.999 DKK
24-09-2020  
5.999 DKK
Kolding
26-11-2020  
5.999 DKK

Kursusbeskrivelse

Som mennesker reagerer vi forskelligt på og i forandringer. Hvad er dine styrker og svagheder i forandringer?

Hvordan kan du hjælpe dig selv og dine kollegaer til at bevare motivationen og performance under forandringer?

Vi mødes med forandringer og krav om omstillingsparathed konstant. Men hvordan håndterer vi forandringer optimalt, og hvad skal vi være ekstra opmærksomme på, hvis forandringer skal lykkes? I dag er fokus ofte på selve forandringen, eksekveringen og målet – men det er følelser og hjernens skjulte strategier, der spænder ben for at forandringerne bliver taget godt imod og udført.

Det siges, at 20% af en forandring er selve forandringen, det kan være det nye IT-system, nyt team eller nye arbejdsopgaver. Men de 80% af en forandring er vores mindset og følelser. Derfor er det afgørende at vide, hvordan mennesker reagerer på forandringer, og hvordan vi kan kommunikeret omkring forandringer, så det både bliver hørt og forstået, hvis forandringer skal blive en langvarig succes.

På dette kursus stiller vi skarpt på, hvordan du som medarbejder selv kan være med til, at forandringer bliver en del af din hverdag, som du kan håndtere med indre ro og overskud. Vi ser også på, hvad du skal være opmærksom på, når du skal stå i spidsen for forandringer.

Deltagerprofil

KuKurset henvender sig til dig, som gerne vil forstå psykologien bag forandringer bedre – uanset om du er leder eller medarbejder. Måske står du selv i spidsen for forandringer. Eller måske du er på en arbejdsplads der er præget af mange forandringer, og du ønsker at forstå og håndtere dem bedre som individ.

90% af kursets tidligere deltagere anbefaler Teknologisk Institut

Udbytte

 • Kendskab til hjernens spilleregler når der sker forandring
 • Sådan kommunikerer optimalt du omkring forandring
 • Forståelse for egne og andres reaktioner på forandring
 • De fire personlighedstyper, og hvordan de håndterer forandring
 • Viden om, hvordan du skaber et medansvar blandt medarbejdere i en forandring
 • Redskaber til selv at blive tryg ved forandringer

Indhold

 • Stå stærk når der sker forandringer – både som team og individ
 • Knæk forandringskurven, og få alle godt med igennem forandringer
 • Indblik i de menneskelige udfordringer bag forandring- og hvordan man håndterer dem bedst
 • Sådan håndterer du modstand mod forandring
 • Kendskab til de fire personlighedstyper, og hvordan de hver især håndterer forandringer
 • Tag ejerskab over forandringerne og få et mere positivt mindset
 • Lær de vigtigste forandringsfølelser at kende og hvordan du bedst håndtere dem

Form

Kurset tager udgangspunkt i deltagernes egen hverdag og erfaringer. Der veksles mellem teori, gruppeøvelser og personlig feedback. Der bliver taget udgangspunkt i egne udfordringer for at sikre det optimale udbytte i forhold til din organisatoriske virkelighed. Kurset forudsætter aktiv deltagelse.

Underviser på Sjælland

Malou er uddannet i psykologi og virksomhedsstudier fra RUC, er certificeret coach og har arbejdet som HR business partner og HR chef i tele- og mediebranchen. Hendes spidskompetence som underviser og facilitator er organisationer og mennesker i forandringer, personlig udvikling og ledelse. Hun har en særlig evne til at give kursisterne fornyet inspiration, mod og handlekraft til at arbejde videre med værktøjer og refleksioner fra kurserne. Kursisterne roser Malou for hendes energiske, nærværende og involverende undervisningsform.

Underviser i Jylland

Sagar er erhvervspsykologisk rådgiver, forfatter og certificeret konfliktcoach. Derudover har Sagar over 18 års erfaring som underviser, og har speciale i personlig udvikling, kommunikation, forandringsledelse og motivation. Hun er forfatter til seks bøger, hvor den seneste “Klog på forandring” stiller skarpt på de menneskelige udfordringer omkring forandringer. Med fokus på hjernen, positiv psykologi og bevidsthed skaber hun en større forståelse for de mekanismer, der er styrende i os mennesker. Sagar har en evne til at formidle sit stof i øjenhøjde med stor passion og smittende energi som gør, at deltagerne bliver motiverede.

Se vores øvrige kurser i mentalt overskud og trivsel.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

Om udbyderen

Teknologisk Institut

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm.

Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000 personer på Teknologisk Instituts arrangementer, der dækker over en bred vifte af...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Få information

Udfyld formularen for mere information om Bliv klog på forandringer

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: