Viser 1-20 af 326
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 326
1
2
3
4
...
17

Skab nye muligheder med den rette IT uddannelse

Markedet for efter- og videreuddannelse for dig i IT-branchen byder på masser af muligheder. Styrk f.eks. dine kompetencer med en IT certificering eller tag en længere IT uddannelse på et højt fagligt niveau. Uanset om du søger kurser, der kan gøre din hverdag nemmere nu og her, eller du søger en IT uddannelse, der åbner op for nye ansvarsområder, så kan du finde masser af inspiration i listen over kurser ovenfor.

På finduddannelse.dk har vi samlet markedet for IT uddannelse og kurser for dig, der arbejder professionelt med IT. Klik dig rundt i listen og søg blandt korte kurser, længere uddannelsesforløb og certificeringer inden for f.eks. Cisco, Sharepoint eller systemudvikling.

IT uddannelse - certificeringer, kurser og efteruddannelse

Fælles for alle de kurser, du kan finde her er, at de er målrettet dig, der er IT-professionel. Vælg blandt IT uddannelse, du kan tage sammen med deltagere fra andre virksomheder, eller hvad med at holde det kommende kursus direkte på din arbejdsplads? Du har også mulighed for en mere fleksibel løsning i form af e-learning, der giver dig mulighed for at tage din næste IT uddannelse, når det passer ind i din travle hverdag.

Hvad vil du blive endnu bedre til?

Et kursus til IT-professionelle kan tage dig og din karriere i mange retninger. Det er derfor en god ide, at du før du vælger din næste IT uddannelse definerer, hvilke områder, du ønsker at blive endnu dygtigere inden for.

Vælg f.eks. blandt disse populære områder inden for IT:

  • Java
  • ITIL
  • Systemudvikling
  • .NET
  • Cisco
  • Windows
  • SQL

Du kan også finde inspiration i vores guide til 5 populære IT certificeringer. Alternativt kan du filtrere din søgning yderligere ovenfor via fritekst, by eller uddannelsestype. Du kan også sammenligne flere uddannelser via sammenligningsfunktionen ude i højre side.

Mød efterspørgslen med en IT certificering

De fleste virksomheder inden for IT-branchen opfordrer deres medarbejdere til at opkvalificere deres kompetencer med en eller flere IT certificeringer. Har du opdateret viden og en certificering med i bagagen, er du netop en vigtig del af din virksomheds udviklings- og vækstpotentiale.

Som IT-professionel med en certificering er din fordel, at du ofte bliver mere uundværlig for din arbejdsplads. Med den unikke viden, du besidder, vil dit firma gå langt for at beholde dig. Samtidig er der stor efterspørgsel efter IT-professionelle med certificeringer i ryggen, så du styrker også dine muligheder for at kaste dig ud i nye udfordringer.

Bliv stærk i arbejdet med Windows

Microsoft Windows er et operativsystem til servere og PC. Det er et af de mest populære operativsystemer i virksomheder på globalt plan. MS Windows styresystemet byder på mange muligheder og mange funktioner. Der er derfor ofte behov for nye kompetencer i forbindelse med opdateringer af styresystemet, som f.eks. da Windows 10 blev udgivet. Dan dig et overblik over, hvilke kurser, der findes for Windows 10 (se også Windows 7 og Windows 8).

Er en Cisco certificering noget for dig?

En af de mest populære certificeringer til IT-professionelle hører under Cisco. Cisco designer og sælger netværks- og kommunikationsteknologi samt service. Blandt andet under mærket Cisco laver de routere, switches og Firewalls. Det er muligt at tage en IT uddannelse, der leder til certificeringer inden for Cisco, f.eks. CCNA eller CCNP.

Hvad er en IT tekniker?

"IT tekniker" er et bredt udtryk som dækker over flere roller i erhvervslivet. Det afgørende er IT teknikerens specialisering. En IT Tekniker kan således både være ansat for at fremme cybersikkerheden i virksomheden, vedligeholdelse af hjemmesider, teknisk hjælp ved mangler og meget mere! 

Hvilken IT uddannelse skal jeg vælge?

Som du nok kan se, så har IT teknikere mange forskellige roller, og derfor er det også meget vigtigt, at du vælger den rette uddannelse, så du kan specialisere dig indenfor det felt du foretrækker. 

Ønsker du at skabe hjemmesider, spil eller apss kan du med fordel uddanne dig indenfor programmering. Ønsker du at være den digitale sikkerhedsvagt i dit firma, så kan det være en god idé, at du tager en uddannelse indenfor IT-sikkerhed. På denne side kan du finde og sammenligne forskellige kurser fra forskellige udbydere, og på denne måde kan du finde den helt rigtige uddannelse for dig!

Hvad kræver det at blive it udvikler?

Afhængigt at uddannelsens udbyder vil det højst sandsynligt afhænge af dit karaktergennemsnit om du kan komme ind på en IT uddannelse. Samtidig er der for det meste et krav om, at du er blevet undervist i matematik på minimum B-niveau. En stor del af uddannelsen indebærer matematik, så det skal du også være klar på inden du starter på uddannelsen. 

Tag en IT uddannelse inden for server og netværk

Der findes adskillige forskellige typer servere samt et utal af muligheder for at kombinere indholdet af programmer på serverne, alt efter virksomhedens behov. IT uddannelse, der omhandler servere, omhandler typisk enten betjening/konfiguration af selve serveren eller arbejdet med det, der ligger på serveren. Derudover kan der være arbejde forbundet med at beskytte og holde serveren sikker, så den kan modstå nedbrud og virusangreb.

Et netværk består af to eller flere computere, der er forbundet og deler ressourcer (såsom printere), udveksler filer eller tillader elektronisk kommunikation. De to mest populære typer netværk er Local Area Network (LAN) og Wide Area Network (WAN).

Med et kursus inden for server og netværk bliver du klar til at håndtere de udfordringer, området dækker over i din virksomhed.

Se også: Kurser i Angular og jQuery samt kurser i cloud computing og CompTIA

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen