Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Applying Professional Scrum (APS)

Teknologisk Institut
Startdatoer
Århus
26-09-2022  
12.999 DKK
02-03-2023  
12.999 DKK
Taastrup
03-10-2022  
12.999 DKK
28-11-2022  
12.999 DKK
16-01-2023  
12.999 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Med Scrum kan du optimere udviklingsprocessen, og dermed levere resultater af høj kvalitet hurtigere end ved de traditionelle udviklingsmetoder. På kurset lærer du om, hvordan du og dit team sætter fokus på det som giver mest værdi - og hvordan I opbygger et motiveret og produktivt scrum team. Dette kursus er for dig, der har ingen eller kun lidt forhåndskendskab til Scrum.

APS

Applying Professional Scrum (APS) kurset er et 2 dags kursus, hvor du lærer Scrum på en meget interaktiv måde. Kurset er en blanding af undervisning og øvelser, hvor du selv prøver at bruge Scrum til at bygge færdige produkter. Du lærer om de forskellige mekanismer, regler og roller i Scrum frameworket, og hvordan de passer sammen. PSF kurset er en effektiv måde at lære om Scrum, og hvordan man arbejder agilt i et Scrum team. PSF kurset giver også et fundament, som mere avancerede Scrum.org kurser som PSPO, PSM-II, PSK, PSU eller PAL-E bygger videre på.

Super godt kursus. God opbygning, spændende indhold og god balance mellem teori og simulering.
- Thomas Kjærgaard Hansen, Vestas Wind Systems A/S

Målgruppe

Kurset Professional Scrum Foundations er særligt velegnet som grundig introduktion til Scrum, eller hvis man gerne vil genstarte en ikke optimal Scrum implementering. Ved flere års erfaring med Scrum, bør man overveje Professional Scrum Master (PSM) kurset.

Du kan søge om støtte gennem Finanskompetencepuljen til dette kursus, hvis du er ansat i en virksomhed, der er omfattet af overenskomsten mellem FA og Finansforbundet.

Forudsætninger

Deltagerne forventes inden kurset at have studeret Scrum Guiden og taget den gratis Scrum Open test. Hvis du uden problemer består Scrum Open Testen, skal du overveje at tage Professional Scrum Master (PSM) kurset.

Bemærk: Undervisningen foregår på dansk, men materiale og certificering er på engelsk.

Super godt kursus, kursusafholder Mads er fantastisk dygtig til at formidle indhold og har en masse gode erfaringer at dele ud af.
- Kenneth Jakobsen, EG A/S

Indhold

  • Grundlæggende om Scrum
  • udforskning af Scrum Frameworket
  • Dybere ind i Scrum Frameworket
  • Planlægning med Scrum
  • Kom godt igang med Scrum

Certificering

Kurset indgår i Professional Scrum serien og dermed også i certificeringsprogrammet hos Scrum.org, hvor deltagerne efter kurset får mulighed for at tage en online test. Hvis testen bestås, bliver man certificeret som Professional Scrum Master I.

  • Beståelsesprocent: Beståelsesprocenten på certificeringen er i snit 85%

  • Antal spørgsmål: 80

  • Tid: 60 minutter

  • Format: multiple choice

1. certificeringsforsøg er altid inklusiv i prisen. Hvis testen tages senest 14 dage efter kursusdeltagelse og ikke beståes, vil et ekstra certificeringforsøg ligeledes være inkluderet i prisen. Ekstra forsøg derudover koster 150 USD.

Underviser

Mads er Professional Scrum Træner hos Scrum.org og er en af de mest erfarne i Danmark inden for implementering af og praktisk arbejde med Scrum. Han har mere end ti års erfaring med Agile teknikker fra flere danske og internationale virksomheder og har som Udviklingschef indført Scrum i fire forskellige virksomheder. Mads har praktisk erfaring med at arbejde som Scrum Master, Product Owner i flere forskellige virksomheder med teams i både Danmark, Østeuropa og Asien.

Mads er bl.a. Certified Professional Scrum Trainer ved Scrum.org, PSM I+II, PSPO I+II, CSM, CSPO, CSP, Management 3.0 Trainer og certificeret i ”Training from the Back of the Room” Teknikker og principper fra ”Training from the Back of the Room” bruges i alle hans kurser og workshops til at maksimere læring for deltagerne.

Se mere på Scrum.org

Video

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.