Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Applied Data Science med R

Teknologisk Institut
Startdatoer
Århus
23-03-2020  
14.999 DKK
05-10-2020  
14.999 DKK
Taastrup
08-06-2020  
14.999 DKK
24-08-2020  
14.999 DKK
07-12-2020  
14.999 DKK

Kursusbeskrivelse

Lær hvordan du kan løse mange ofte stillede Data Science problemstillinger med R, og bliv en endnu vigtigere del af din virksomhed. Dette kursus introducerer dig til de vigtigste redskaber for Data Science i R, så du effektivt kan løse mange praktisk forekommende problemstillinger.

Data Science er et spændende felt, og efterspørgslen efter personer med kvalifikationer heri synes kun at stige i takt med, at virksomheder retter fokus mod digitalisering og data exploration. Målet med dette tre dages kursus er at gennemgå nogle basale værktøjer til at tackle en bred vifte af Data Science udfordringer gennem et fokus på praktisk opgaveløsning.

Kurset afholdes på dansk eller engelsk afhængigt af deltagernes sammensætning.

Deltagerprofil

Dette kursus er for dig, som gerne vil lære at anvende R i dit arbejde med Data Science.

Du har erfaring med programmering gennem dit daglige arbejde med data eller fra din uddannelse og har en grundlæggende matematisk forståelse. Grundlæggende kendskab til R vil også være nyttigt.

Indhold

  • Introduktion til RStudio IDE'en, den mest populære IDE for R programmering.
  • Importering af data fra flat files og databaser. Data kommer fra en række forskellige kilder, derfor er det vigtigt at vide, hvordan man får data fra disse kilder ind i R.
  • Manipulation af data med et fokus på en meget anvendt pakke for datamanipulation kaldet dplyr. dplyr indeholder en grammatik for datamanipulation, der gør det nemmere og sjovere at manipulere data i R, hvilket er hvad mange analytikere bruger størstedelen af deres tid på.
  • Plot data med fokus på ggplot2 pakken. ggplot2 indeholder en lignende grammatik for plotning i R. Det at kunne plotte er vigtigt, når konklusioner skal drages og deles med kollegaer.
  • Programmér en prædiktionsmodel i R også kaldet supervised learning. Lær hvordan man implementerer modeller i R gennem øvelser med et fokus på populære machine learning modeller.
  • Basal Clustering i R også kaldet unsupervised learning. Lær hvordan du klynger lignende observationer sammen i grupper.
  • Interaktiv rapportering af resultater til kollegaer med R Markdown. En erhvervet viden om data er ikke meget værd, hvis man ikke kan kommunikere denne forståelse til andre. R Markdown er et stærkt værktøj for rapportering.
  • Med mere.


Underviser

Troels Lægsgaard arbejder som Data Scientist, hvor han til hverdag bruger SQL, Python, Scala, Spark og R til Big Data analyse. Han har en kandidat i Matematisk Investering fra Aarhus Universitet, hvor han har undervist i flere år i statistiske og matematiske kurser. Han er meget interesseret i Data Science fra et teoretisk og praktisk perspektiv.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

Om udbyderen

Teknologisk Institut

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm.

Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000 personer på Teknologisk Instituts arrangementer, der dækker over en bred vifte af...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Få information

Udfyld formularen for mere information om Applied Data Science med R

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: