Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Applied Data Science med Python

Teknologisk Institut
Startdatoer
Taastrup
18-12-2019  
9.999 DKK
23-01-2020  
9.999 DKK
11-06-2020  
9.999 DKK
Århus
30-03-2020  
9.999 DKK
29-10-2020  
9.999 DKK

Kursusbeskrivelse

Vil du kunne forudsige nøgletal for din forretning? Med data science teknikker og Machine Learning algoritmer, er det muligt at lave prædiktive modeller med høj præcision.

Du får på kurset en grundig gennemgang af, hvordan du kan benytte Python til Data Science og Machine Learning, hvor fokus vil være på egentlig programmering i Python og forståelse af de gældende metoder og principper indenfor data science. Du lærer de basale biblioteker, som er nødvendige for at producere prædiktive modeller og får samtidig en introduktion til supervised machine learning models samt fortolkning af disse.

Kurset afholdes på dansk eller engelsk afhængig af deltager sammensætning.

Underviseren var kompetent og svarede meget tålmodigt på alle spørgsmål :-) Micke Lisbjerg - Novo Nordisk

Deltagerprofil

Dette kursus er for dig, som gerne vil lære at anvende Python i dit arbejde med Machine Learning. Du har evt. i dit daglige arbejde adgang til data i forskellig form, som du gerne vil vride mere værdi ud af gennem Machine Learning modeller.

Forudsætninger

Du forventes at have grundlæggende kendskab til programmering i Python eller andet programmeringssprog, herunder forståelse for bl.a. variabler, loops, control flows og funktioner.

Indhold

Kurset består af gennemgang af de teoretiske modeller og principper og med meget stor vægt på praktiske hands-on opgaver, så du kan anvende det lærte hurtigt og nemt efter endt kursus.

Modul 1: Værktøjer
  • Data science kræver en række biblioteker, som du bør være bekendt med. Vi gennemgår pandas, scikit-learn mm.
Modul 2: Data og plotting
  • I praksis bruges der meget tid på at få indlæst og renset data. Vi gennemgår procedurer for indlæsning af data samt imputation og one-hot encoding.
Modul 3: Supervised learning models
  • Modellering er essentiel for at lave gode prædiktioner. Et udpluk af prædiktionsmodeller fra scikit-learn præsenteres herunder random forest.
Modul 4: Modelevaluering
  • For at sikre konsistente resultater på ny data, er det vigtigt at evaluere sin model med de korrekte teknikker. Derfor gennemgås bla. cross validation til at validere modeller, og tuning af hyperparametre behandles for at undgå overfitting.

Hvis der er tid til overs vil du også få en introduktion til Unsupervised Learning, som bruges til at finde strukturer i data, så som segmentering af kunder og produkter.

Underviser

Mathias Kvist Aarup arbejder til daglig som Data Scientist, hvor Python er det primære programmeringssprog. Mathias har en kandidat i matematisk finansiering fra Aarhus Universitet, hvor han også har undervist i flere år. Han er af den overbevisning, at Python i øjeblikket er det bedste værktøj til Data Science.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

Om udbyderen

Teknologisk Institut

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm.

Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000 personer på Teknologisk Instituts arrangementer, der dækker over en bred vifte af...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Få information

Udfyld formularen for mere information om Applied Data Science med Python

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.