Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Adobe XD - UI & UX Prototyper

Teknologisk Institut
Startdatoer
Århus
02-03-2021  
8.999 DKK
01-06-2021  
8.999 DKK
02-11-2021  
8.999 DKK
København
23-03-2021  
8.999 DKK
15-06-2021  
8.999 DKK
27-10-2021  
8.999 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Adobe XD er et stærkt program til design og visualisering af brugeroplevelser til web design, apps og interaktive løsninger. På kurset lærer du UI og UX design i Adobe XD, så du kan bygge digitale og interaktive prototyper, UX designs og visuelle løsninger til hjemmesider, apps og meget mere. Adobe XD indeholder flere værktøjer, der ligner dem fra Illustrator, InDesign og Photoshop. Det gør det intuitivt og let genkendeligt at arbejde i. Du lærer også smarte arbejdsprocesser i programmet samt at bruge plugins til at effektivere designprocessen.

Forudsætninger

Du arbejder med webdesign/UX til daglig, har basis kendskab til UX i professionel sammenhæng. Du har rig erfaring med webdesign samt kreativ udvikling af digitale løsninger

Deltagerprofil

Hvis du skal styrke dine professionelle færdigheder med brugeroplevelsesdesign (UX) og brugergrænseflade design (UI), så vil kurset lære dig de teknikker og teknologier, du skal have på plads.

Udbytte

Arbejder med designprocessen og værktøjerne i Adobe XD, dækker vigtige UI og UX designkoncepter, og du lærer, hvordan du designer og deler en færdig prototype ved hjælp af det aktuelle program, Adobe XD, alt imens effektivitet og smarte arbejdsgange også er i fokus.

Indhold

Overgang fra gratisk design til UX og UI
  • Grafisk design dækker mange forskellige områder. På kurset lærer vi dig, hvordan du bedst kommer i gang med UX begreberne, så du kan overføre dine grafiske færdigheder til design af visuelle og interaktive digitale løsninger.
Importer dine .PSD filer direkte ind i Adobe XD
  • Du kan importere dine Photoshop-filer direkte ind i Adobe XD, hvor de automatisk bliver konverteret til XD-kompatible filer. Dermed kan du hurtigt starte dit web- eller app design og lave en velfungerende og interaktiv prototype af dine Photoshop-designs.
Hvad skal du bruge Adobe XD til
  • Vi kigger på de mange muligheder, der findes i det spændende program fra Adobe. Fra visuelt design af brugergrænseflader, brugeroplevelser flows og webdesign til fuldt funktionelle digitale prototyper – uden brug af kode.
Forstå alle værktøjer i Adobe XD
  • Som i de andre programmer, vi kender i Creative Cloud, er også Adobe XD tætpakket med muligheder og kun fantasien sætter grænser for, hvad vi kan designe i Adobe XD. Hvis du allerede arbejder i programmer som Photoshop, Illustrator og InDesign til daglig, vil du genkende værktøjer og funktioner såsom f.eks. penneværktøjet, lag og masker.
Design til forskellige skærmstørrelser
  • Responsivt design, der fungerer på forskellige skærmstørrelser og enheder, er i dag standard for alle nye web-, apps og digitale løsninger, der udvikles. På kurset får du styr på de responsive værktøjer i Adobe XD, så du nemt og effektivt kan designe til alle behov.
Effektivt samarbejde med Photoshop, Illustrator og Sketch
  • Lær hvordan du mest effektivt gør brug af eksisterende filer fra de andre grafiske programmer, du bruger. Du lærer at bruge optimale og effektive workflows i programmet, der sparer dig for en masse tid, når du arbejder med design i Adobe XD.
Udvidelse af XD ved hjælp af plugins
  • Som om de kraftfulde indbyggede værktøjer ikke var nok, så har du i Adobe XD såvel som i de andre Adobe-programmer også muligheden for at tilføre ekstra funktionalitet i form af plugins. På kurset får du overblikket over aktuelle plugins, der kan give dine workflows og designs det sidste ekstra finishing touch.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

8999 DKK

Om udbyderen

Teknologisk Institut

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: