Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Adobe Premiere Rush - lav gode videoer

Teknologisk Institut
Startdatoer
Århus
10-10-2022  
4.999 DKK
København
27-10-2022  
4.999 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Dette Adobe Premiere Rush kursus er til dig, der skal producere små videoer til marketing- og kommunikationsmateriale på de digitale og sociale medier – uden at du har et helt team af videofolk bag dig. Adobe Premiere Rush er en ”light” udgave af Premiere Pro, der gør det nemmere, hurtigere og mere enkelt at producere korte videoformater, der ser professionelle ud.

Du vil i løbet af en enkelt dag blive fortrolig med programmets brugerflade og vigtigste funktioner, så du kan producere videomateriale til sociale og digitale medier.

En video er ikke komplet uden musik, grafikker, effekter og tekstanimationer. Alt dette vil du lære, samt hvordan du bedst skal bruge det for at gøre dine videoer til noget helt særligt.

Sidst men ikke mindst så vil du lære, hvordan du eksporterer dine videoer direkte til sociale medier og med få klik ændrer formatet, så det passer til forskellige platforme.

IndholdBliv komfortabel med programmets vigtigste funktioner
  • På kurset vil du blive guidet gennem programmets vigtigste funktioner, herunder hvordan du bliver fortrolig med tidslinjen og tilføjer og redigerer lyd.
Grafik og redigering
  • Få styr på de forskellige effekter, filtre, titler og overgange, så du kan give dine videoer et overbevisende look and feel i høj kvalitet.
Import af professionelle plugins og skabeloner
  • Du får også tips til, hvordan du kan hente både gratis og betalte skabeloner og pakker med færdig grafik, plugins og add-ons og dermed tilføje ekstra fede overgange og effekter, der får din produktion til at se professionel ud.
Undertekster til SoMe-formater
  • Undertekster er afgørende, når du udgiver videoer på sociale medier og derfor vil du lære den bedste metode til at lave undertekster til alle former for video.
Formater og eksport
  • Du vil lære, hvordan du med få klik kan skifte formatet på din video, så den er tilpasset det medie, den skal udgives på. Samtidig vil du blive sat ind i, hvordan dine videoer skal eksporteres og udgives på sociale medier som Facebook, LinkedIn og YouTube.

Underviser

Jimmy har mange års erfaring og er Adobe Certified Instructor.

Jimmy er selvstændig kreativ designer, som er rigtig dygtig inden for sit område. Både kunder som Lego, Aller, Egmont, Bestseller og Pandora har haft stor glæde af Jimmys kreative kurser, bl.a. i deres markedsføring.

Sten har mange års erfaring og er Adobe Certified Instructor.

Sten er en rigtig dygtig underviser og er specialist i InDesign, Illustrator, Photoshop og Acrobat. Han har skrevet en række bøger og artikler om grafisk design, og er god til at videreformidle viden til andre.

Se andre kurser i Adobe

Video

Pris

4999 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.