Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Adobe Premiere Pro Grundlæggende

Teknologisk Institut
Startdatoer
Århus
06-09-2022  
14.999 DKK
05-12-2022  
14.999 DKK
København
13-09-2022  
14.999 DKK
12-12-2022  
14.999 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Skal du arbejde med videoredigering, så er dette inspirerende kursus uundværligt for dig. Du bliver ført gennem både de tekniske og teoretiske dele af redigeringsprocessen i et af de mest populære videoredigeringsprogrammer især på PC. Redigeringsforberedelse, registrering og sortering af råmateriale, klippemanus, overblik, fokus - kort sagt, vi hjælper dig med at komme rigtigt fra start, så du sparer tid under produktionen. Efter kurset er du klædt på til at kunne redigere produkt- eller informationsvideoer med videoredigeringens essentielle midler og principper.

Forudsætninger

Alle kan deltage på Premiere Grundlæggende.

Indhold

Bliv fortrolig med brugerfladen

Vi gennemgår grundigt brugerfladen i Premiere, så du bliver fortrolig med og kan orientere dig i programmet og anvende de basale funktioner med det samme.

Principper til at styre tekniske aspekter i din videoredigering

Du lærer principperne bag formater og Frame-Rates, så du bedre kan styre nødvendige parametre i din videoredigering som Codec's, SD/HD, workflows osv. Lær hvad alle de "smarte" ord dækker over.

Overgange, pauser, Color Grading og filtereffekter

Gå fra stillbilleder til video. Du lærer om overgange, tempo, Color Grading, filtre og effekter, som alle er byggeklodser til lækre videoeffekter og et professionelt slutprodukt.

Gyldne grundprincipper

Vi arbejder med for- og slutredigeringens grundprincipper: Rytme, tempo og pusterum. Du får et fagligt indspark, så du ikke kun mestrer funktioner i Premiere, men også har en teoretisk værktøjskasse at trække på.

Tekstning, konventioner og sprogversionering

Vi gennemgår muligheder for tekstning, konventioner og sprogversionering.

Lyd i alle mulige former

Du lærer om grundlæggende lydredigering, brug af musik og udkørsel af lydspor, som du f.eks. kan bruge til ambiens, lydrensning mm.

Klargøring til DVD, Web, YouTube m.v.

Vi klargør vores videoer til DVD, Web, YouTube eller andre online medier, så de bliver optimeret og fylder så lidt som muligt med de rette filformater.

Bemærkninger

Teknologisk institut afholder Adobe kurser med en samarbejdspartner, der er certificeret til at undervise i Adobe. Det er din garanti for, at vores instruktører er opdaterede med den nyeste viden og korrekt information om programmerne. Et certificeret kursus sikrer dig læring i de rigtige produktionsmetoder og mest optimal udnyttelse af programmet.

Video

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.