Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Adobe Photoshop Grundlæggende

Teknologisk Institut
Startdatoer
Århus
23-02-2022  
9.999 DKK
05-04-2022  
9.999 DKK
06-07-2022  
9.999 DKK
København
08-03-2022  
9.999 DKK
10-05-2022  
9.999 DKK
04-07-2022  
9.999 DKK

Adobe Photoshop Grundlæggende

Photoshop er et populært program, som alle kan have glæde af, uanset om du skal anvende det i dit daglige arbejde eller til dine private billeder. Kurset giver dig en fuld forståelse for de grundlæggende værktøjer og funktioner i programmet, så du kan producere fremragende grafik og billedmanipulationer til professionel brug. Efter kurset vil du være komfortabel med brugerfladen i Photoshop og vil vide, hvordan man beskærer billeder, ændrer farver, bruger lag, masker og meget, meget mere. Tilmeld dig kurset og kom i gang med Photoshop.

Photoshop er et populært program, som alle kan have glæde af, uanset om du skal anvende det i dit daglige arbejde eller til dine private billeder.

Du vil lære de basale funktioner og værktøjer i Photoshop, så du får den grundlæggende forståelse i programmet.

Forudsætninger

Der undervises på Windows-platformen, og du har erfaring med Windows på brugerniveau.

Deltagerprofil

Kurset er for enhver, der ønsker at anvende Photoshop rationelt og professionelt til billedbehandlingsopgaver.

Indhold

Grundlæggende Photoshop indstillinger
  • Du bliver introduceret til Photoshops brugerflade og du får tips til opsætning af paneler og indstilling af dine værktøjer, så du kommer godt fra start.
Selektioner
  • Lær mange vælge-værktøjer at kende, så du nemt kan skabe selektioner, rette dem til, skalére, forvrænge dem og gemme dem til senere brug.
Tekstværktøjet
  • Lær at indsætte tekst på dine fotos og bliv bekendt med de forskellige typografiske muligheder.
Hvordan justerer man farver
  • Forstå hvordan du justerer kontrast, lys, farver og skarphed, så dine billeder bliver flottere, skarpere og giver det helt rigtige udtryk.
Forstå lag i Photoshop
  • Ved at forstå forskellen mellem baggrundslag, justeringslag og tekstlag får du en bedre forståelse for programmet, så du langt nemmere kan arbejde med grafik og billeder, som du vil.
Perfekt retouching
  • Med Photoshops store udvalg af retouching-værktøjer er det nemt at fjerne røde øjne, rynker og bumser. Opdag Content Aware Fill til automatisk at slette og erstatte uønskede elementer.
Smelt billeder sammen i collager
  • Med Maske-værktøjet kan du nemt flytte dele af billeder over i et andet billede, så du hurtigt kan lave collager eller manipulere og tilføje ekstra elementer til dit foto.
JPEG, GIF og PNG – Hvad er forskellen?
  • Lær forskellen på .jpeg, .gif, .png og .psd, så du nemt kan benytte filer på tværs af programmer.

Arbejdsopgaver på dansk

Efter kurset får du arbejdsfiler og skabeloner med hjem, som du kan bruge i dit daglige arbejde. Du får adgang til ekstramateriale spækket med råd, tips og tricks, så du kan lære videre på egen hånd eller genopfriske de forskellige funktioner. Alt sammen på dansk.

Underviser

Teknologisk Institut afholder Adobe kurser med en samarbejdspartner, der er certificeret til at undervise i Adobe. Det er din garanti for, at vores instruktører er opdaterede med den nyeste viden og korrekt information om programmerne. Et certificeret kursus sikrer dig læring i de rigtige produktionsmetoder og mest optimal udnyttelse af programmet.

Teknologisk Institut

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Teknologisk Institut

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinformation til Teknologisk Institut

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.