Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Adobe InDesign Grundlæggende

Teknologisk Institut
Startdatoer
København
06-07-2022  
9.999 DKK
17-08-2022  
9.999 DKK
14-09-2022  
9.999 DKK
Århus
12-09-2022  
9.999 DKK
15-11-2022  
9.999 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Deltag på kurset Adobe InDesign Grundlæggende, hvor du får det fulde overblik over InDesigns brugerflade, så du kan designe brochure, foldere, dokumenter og lay-out til tryk. På kurset vil du lære om programmets basale værktøjer og funktioner, så du efter kurset kan skabe layout til forskellige formål. Uanset din baggrund eller branche, vil kurset give dig en fordel i håndteringen af dokumenter og opsætning af grafisk layout.

Adobe InDesign er i dag standard inden for mange industrier, når det gælder design af layout og grafik af alt fra plakater, nyhedsbreve og brochurer til online publikationer.

Forudsætninger

Kendskab til pc eller Mac på brugerniveau.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til dig, som skal i gang med at anvende Adobe InDesign.

Indhold

Få overblik over InDesign

Kom godt fra start i InDesign og bliv introduceret for InDesigns brugerflade, paneler, menuer og værktøjer, så du nemt kan finde rundt i programmet.

Farveopsætning

På dette kursus lærer du at oprette farver, som du nemt kan bruge igennem hele din tryksag. Vi gennemgår også andre farvelægningsmuligheder i InDesign såsom farveforløb og farveudtoning.

Import og redigering af tekst

Du lærer smarte metoder til hurtigt at indsætte dit Word dokument i InDesign. Vi ser også på, hvordan tekst skrives direkte i InDesign, og vi gennemgår de mange typografiske funktioner og muligheden for at gemme dine egne formateringer ved hjælp af afsnitsformater.

Eksportering: Send til tryk

Opnå fuld kontrol over dine dokumenter, så du undgår dårlige billeder og manglende skrifttyper. Vi gennemgår også, hvordan du laver en PDF-fil, som du kan sende til tryk.

Opsæt dit dokument rigtigt

Opsæt dit dokument rigtigt fra start og undgå de klassiske fejl mange begår. Vi kigger på margener, spalter, sidetal, lag og mastersider, som vi sammenholder med grafiske regler og principper.

Arbejd med grafik

Vi gennemgår de mange smarte metoder til at indsætte, beskære og kontrollere kvaliteten af dine billeder og grafik. Du lærer også, hvordan din tekst ombrydes i en cirkel eller andre former samt andre metoder til et mere kreativt layout.

Tekstombrydning

Lær at ombryde tekst omkring billeder eller grafik og skab et dynamisk og professionelt layout.

Arbejdsopgaver på dansk

Efter kurset får du arbejdsfiler og skabeloner med hjem, som du kan bruge i dit daglige arbejde. Du får adgang til ekstramateriale spækket med råd, tips og tricks fra instruktører med mange års praktisk erfaring i programmet. Alt sammen på dansk.

Undervisere

Teknologisk Institut afholder Adobe kurser med en samarbejdspartner, der er certificeret til at undervise i Adobe. Det er din garanti for, at vores instruktører er opdaterede med den nyeste viden og korrekt information om programmerne. Et certificeret kursus sikrer dig læring i de rigtige produktionsmetoder og mest optimal udnyttelse af programmet.

Video

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.