Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Adobe Illustrator Grundlæggende

Teknologisk Institut
Startdatoer
København
05-09-2022  
9.999 DKK
05-12-2022  
9.999 DKK
Århus
27-09-2022  
9.999 DKK
12-12-2022  
9.999 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Lær hvordan du skaber vektor-baseret grafik, der kan skaleres i uendelige størrelser. Kurset Adobe illustrator Grundlæggende lærer dig de mest basale værktøjer og funktioner til at producere vektor-grafik i Adobe Illustrator. Du bliver komfortabel med brugerfladen og ser, hvordan man skaber forskellige former af illustrationer, logoer og rentegninger. Størstedelen af logoer og digital grafik i dag bliver designet i Illustrator. Tilmeld dig kurset og kom i gang med Illustrator.

Forudsætninger

Kendskab til pc eller Mac på brugerniveau.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til dig, der skal i gang med Adobe Illustrator.

Indhold

Opsæt programmet og kom godt fra start

Vi gennemgår opsætningen af programmets menuer og paneler, og du ser, hvordan brugerfladen indstilles, så den passer præcis til dine opgaver.

Byg figurer og spændende former

Lær effektive metoder til hvordan du hurtigt kan opbygge illustrationer med almindelige, geometriske former som cirkler og firkanter, og se hvordan disse nemt kan sammensættes til færdige illustrationer.

Tekst på mange forskellige måder

Oplev de forskellige måder du kan benytte tekst på og se, hvornår Illustrator faktisk er bedre at bruge end f.eks. InDesign til at skabe unikke typografiske værker og logoer med tekst.

Genanvendelige effekter og biblioteker

Vi gennemgår mange af de indbyggede effekter, der giver dig mulighed for at omdanne de mest enkle tegninger til mindre kunstværker! Med effekterne i Illustrator kan det ofte være svært at skelne en tegning fra et maleri og vi ser på, hvordan du nemt kan gemme effekter til senere brug.

Illustrators vigtigste værktøjer

Du får en grundig gennemgang af de vigtigste værktøjer i Illustrators store værktøjspanel: Selektionsværktøjerne, tegneværktøjerne, transformeringsværktøjerne, farveværktøjerne og navigationsværktøjerne. Alle er nødvendige for at kunne benytte Illustrator optimalt til alle former for illustrationsopgaver.

Rentegn nemt objekter

Bliv introduceret til Illustrators mest uundværlige værktøj: Penneværktøjet, der med bezier-kurver skaber vektor-streger, som du bruger til optegning af streger i alt fra rentegninger til komplekse illustrationer.

Kreative rutiner i Illustrator

Spar masser af tid og få indbygget nogle gode arbejdsrutiner når du lærer at oprette og gemme farver og farveforløb til senere brug eller til et andet dokument. Vi kigger desuden på, hvordan du nemt kan anvende Illustrators fantastiske udvalg af mønstre, pensler og symboler, som du kan anvende til overbevisende effekter, grafikelementer, baggrunde eller til streger mv. Glæd dig!

Kreative rutiner i Illustrator

Spar masser af tid og få indbygget nogle gode arbejdsrutiner når du lærer at oprette og gemme farver og farveforløb til senere brug eller til et andet dokument.

Perspektivtegning

Med Illustrators perspektiv-funktion er det en let sag at tegne et hus, et bybillede eller en opsætning, hvor perspektivet er visuelt korrekt. Du arbejder med normale geometriske former – og Illustrator klarer resten for dig!

Arbejdsopgaver på dansk

Efter kurset får du arbejdsfiler og skabeloner med hjem, som du kan bruge i dit daglige arbejde. Du får adgang til ekstramateriale spækket med råd, tips og tricks fra instruktører med mange års praktisk erfaring i programmet. Alt sammen på dansk.

Bemærkninger

Teknologisk Institut afholder Adobe kurser med en samarbejdspartner, der er certificeret til at undervise i Adobe. Det er din garanti for, at vores instruktører er opdaterede med den nyeste viden og korrekt information om programmerne. Et certificeret kursus sikrer dig læring i de rigtige produktionsmetoder og mest optimal udnyttelse af programmet.

Video

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.