Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Adobe Animate CC grundlæggende

Teknologisk Institut
Startdatoer
København
11-01-2022  
9.999 DKK
19-04-2022  
9.999 DKK
06-07-2022  
9.999 DKK
Århus
18-01-2022  
9.999 DKK
10-05-2022  
9.999 DKK
08-09-2022  
9.999 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Opbyg animeret indhold til Web, iBooks eller andre Adobe programmer.

Vil du gerne skabe HTML5 baserede animationer? På kurset Animate CC Basis får du en grundig gennemgang af de basale værktøjer og funktioner i programmet, så du bliver i stand til at skabe interaktive web-animationer til både web og reklamemateriale.

Over kursets 2 dage får du alle redskaberne til at gå i gang med at designe dine egne HTML5-baserede animationer. Du lærer at klargøre og implementere din produktion, og du får masser af teori til opbygning af animerede produktioner, så du kan skabe HTML-5 animationer, web-bannere eller andet interaktivt indhold til digitale udgivelser.

Dette kursus giver dig mange anvendelsesmuligheder og er brugbart for grafikere, designere eller andre, der vil i gang med online produktioner af HTML5-bannere i Animate CC.

Forudsætninger

Alle kan deltage på Animate CC Basis. Har du grafisk erfaring vil du let kunne drag-and-droppe de forskellige elementer, uden at skulle kode. Hvis du har erfaring med programmering, har du mulighed for at dykke ned i den mere tekniske del af programmet.

Indhold

Overblik over brugerfladen i Animate CC

Vi guider dig grundigt igennem de vigtigste menuer, paneler, værktøjer og funktioner i programmet, så du kan fremstille mindre Animate applikationer med både grafik og animationer.

Importér grafik fra Photoshop eller Illustrator

Vi gennemgår, hvordan du nemt og mest hensigtsmæssigt importerer grafik fra programmer som Photoshop, Illustrator og Fireworks.

De essentielle værktøjer og indstillinger

På kurset ser vi nærmere på de essentielle designværktøjer i Animate CC og deres mange anvendelsesmuligheder. Du lærer at styre indstillingerne for din grafik med de mange værdifulde muligheder, der findes i Properties-panelet.

Opbyg og justér animationer

Med Animate CCs unikke animationsværktøjer lærer du at udvikle små animationer, der gør dine bannere og hjemmesider mere levende. Vi gennemgår bl.a. Shadows, Filters samt Easing i form af Acceleration/Decelleration, der er afgørende for, om dine animationer virker naturlige.

Tilpas dit layout til flere skærmstørrelser

På dette Animate CC kursus gennemgår vi, hvordan du kan opbygge dit layout, så det automatisk tilpasser sig de forskellige skærmstørrelser. Det er nødvendigt i dag, hvor alle forventer at kunne se indholdet på tablets og smartphones.

Få kontrol over dine animationer i Animate CC

Se hvor nemt det er at bruge de indbyggede JavaScript-actions til at styre dine animationer. Vi viser dig også, hvordan du opretter links, og hvordan du kan tilføje dine egne scripts til f.eks. at styre, hvor mange gange et banner skal “loope.”

Publicér til Web og de øvrige Adobe programmer

Lær hvordan du gemmer din produktion i det rette format og hvordan du implementerer produktionen i de forskellige programmer. Vi giver dig input til hvilke overvejelser du skal gøre, før filerne uploades eller sendes til kunden.

Fra Flash til Animate CC

Er du vant til at arbejde i Flash, viser vi hvordan du kan bruge din eksisterende viden, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med Animate CC.

Arbejdsopgaver på dansk

Efter kurset får du arbejdsfiler og skabeloner med hjem, som du kan bruge i dit daglige arbejde. Du får adgang til ekstramateriale spækket med råd, tips og tricks fra instruktører med mange års praktisk erfaring i programmet. Alt sammen på dansk.

Unikt undervisningskoncept

Efter de første 2 kursusdage går der ca. 10 dage inden 3. kursusdag. I dagene imellem har du mulighed for at efterprøve, hvad du har lært. Hvis du sidder fast eller har spørgsmål, kan du spørge instruktøren til råds på dag 3, så du har mulighed for at påvirke undervisningen efter dine ønsker.

Bemærkninger

Teknologisk institut afholder Adobe kurser med en samarbejdspartner, der er certificeret til at undervise i Adobe. Det er din garanti for, at vores instruktører er opdaterede med den nyeste viden og korrekt information om programmerne. Et certificeret kursus sikrer dig læring i de rigtige produktionsmetoder og mest optimal udnyttelse af programmet.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.