Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Elsikkerhedsloven, relev. love og standard

Technical Education Copenhagen (TEC)
1 dag
Kursus
Online
126 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Elsikkerhedsloven, relev. love og standard. (Online)

Onlinekursus hvor du lærer om Elsikkerhedsloven og dens bekendtgørelser, standarder og regler. Kurset afsluttes med en prøve.

Formål med kurset

Introduktion til den nye el-sikkerhedslov af 1. juli 2016, samt Bekendtgørelse om sikkerhed for udførelse og drift af elektriske installationer med ikrafttrædelse 1. juli 2017 og tilhørende standarder.

Indhold

Deltageren opnår viden om struktur og indhold i gældende elsikkerhedslov, bekendtgørelser og standarder herunder kendskab til regler for udførelse og dimensionering af el-installationer. Deltageren opnår især kendskab til Bekendtgørelse om sikkerhed for udførelse og drift af elektriske installationer, og dertil hørende standarder. Deltageren kan på den baggrund overholde gældende lovgivning ved udførelse af el-installationer.Deltageren kan desuden identificere behov for, samt lægge en plan for, kvalitetssikring og dokumentation i henhold til de gældende bekendtgørelser og standarder.

Forudsætninger

Du skal have adgang til pc med webcam og mikrofon/headset og adgang til 60364, også kendt som håndbog 183, men det er ikke et krav for at deltage i kurset. Kurset afsluttes med en prøve.

Målgruppe

Uddannelsen retter sig mod faglærte elektrikere eller personer med tilsvarende kompetencer, der i deres job har brug for kompetencer i anvendelse af Elsikkerhedsloven og de tilhørende relevante bekendtgørelser og standarder.

Pris

Pris for deltagelse pr. person 126,00 DDK

Pris for ledige og for deltagere uden for AMU-målgruppe 806,55 DDK

Om udbyderen

Technical Education Copenhagen (TEC)

Er du på udkig efter nye kompetencer og viden inden for din branche? Vælg mellem mere end 300 kurser og efteruddannelse til faglærte, ufaglærte og ledige. Vi har kurser i hele København. På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Technical Education Copenhagen (TEC)

Nordre Fasanvej 27
2000 Frederiksberg


Få information

Udfyld formularen for mere information om Elsikkerhedsloven, relev. love og standard

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: