Søg kursus
AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser

Lederkursus hotel og restauration

TECHCOLLEGE, i Aalborg
Længde
10 dage
Pris
2.080 DKK ekskl. moms
Næste startdato
7 januar, 2025 (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
10 dage
Pris
2.080 DKK ekskl. moms
Næste startdato
7 januar, 2025 (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Hvorfor vælge TECHCOLLEGE?

Omsættelig viden som kan bruges fra dag ét

Kompetent og praksisnær undervisning

Kundetilpassede kurser og forløb

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

7 januar, 2025

  • Holdundervisning
  • Aalborg

16 september, 2025

  • Holdundervisning
  • Aalborg

Kursusbeskrivelse

Lederkursus hotel og restauration

10-dages kursus med bevidsthed om din lederrolle, forskellige ledelsesstile, motivation af medarbejdere, ledelsesredskaber samt kommunikation til konflikter og vanskelige samtaler. Kurset er for køkken-/kantineledere, delikatesseledere, restaurantchefer, køkkenchefer, souchefer, receptionschefer eller dig, som snart får flere lederopgaver.

Hele kurset sætter ledelse af et køkken, en restaurant eller en reception i centrum og kobler ledelsesteorier med praktiske eksempler fra branchen. Der veksles mellem teoretiske oplæg, cases og praksisnære opgaver, hvor vi tager udgangspunkt i eksempler fra din dagligdag som leder.

Ud over en masse relevante kompetencer får du selvfølgelig også mulighed for at udvide dit personlige netværk inden for branchen.

Opbygning og indhold

Modul 1: Ledelse og samarbejde - det personlige lederskab
Bliv mere bevidst om ledelse og adfærd herunder samspillet mellem leder og medarbejder.

Modul 2: Kommunikation som ledelsesværktøj
Kommunikations betydning for egen lederrolle herunder aktiv brug af forskellige kommunikationsformer.

Modul 3: Anvendelse af situationsbestemt ledelse
Anvendelse af relevante situationsbestemte ledelsesværktøjer i forhold til individuelle behov.

Modul 4: Lederens konflikthåndtering og vanskelige samtaler
Afdækning af kerneproblemstillingen i en konflikt og gennemførelse af udfordrende samtaler, der rummer konfliktpotentiale.

Modul 5: Ressourceoptimering og forandringsledelse i praksis
Igangsættelse af forandrings- og udviklingsprocesser, der fremmer medarbejderens motivation, effektivitet og tilfredshed, herunder styrkelse af det sociale arbejdsmiljø.

Dit udbytte

  • Bevidsthed om din lederrolle og indsigt i, hvad god ledelse er.
  • Du lærer at anvende forskellige ledelsesstile og -metoder. 
  • Du introduceres til og får fortrolighed med grundlæggende ledelsesredskaber, der gør dig i stand til at sikre god kommunikation på alle niveauer.
  • Træning i at løse konflikter og gennemføre vanskelige samtaler.
  • Optimering af ressourcer med motivation og medarbejderinddragelse.
  • Bevidsthed om forandring og udvikling samt styrkelse af det sociale miljø.
  • Sidst, men ikke mindst, får du mulighed for at udvide dit personlige netværk i branchen.

Målgruppe

Uddannelsen er for nuværende og kommende ledere med en uddannelsesbaggrund op til og med erhvervsuddannelsesniveau, som har behov for grundlæggende forudsætninger og værktøjer inden for ledelse.

Pris

Samlet pris:

Faglært/ufaglært: 2080 kr.

Videreuddannet: 7007,5 kr.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Lederkursus hotel og restauration
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
TECHCOLLEGE
Øster Uttrup Vej 1
9000 Aalborg

Tag kurser og efteruddannelse på Nordjyllands største erhvervsskole 

På Techcollege i Aalborg tilbyder vi en lang række kurser inden for blandt andet grafisk design, online marketing, billedbehandling, foto, el, VVS, automatik, epoxy m.fl.  Branchekurser for dig, der allerede er faglært inden for et bestemt fag.  Jobforberedende kurser for...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret