Hvorfor vælge TECHCOLLEGE?
Omsættelig viden som kan bruges fra dag ét
Kompetent og praksisnær undervisning
Kundetilpassede kurser og forløb
Startdato
Kursusbeskrivelse
Bælgfrugters tilberedning, konsistens og smag
Indhold:
Med kurset får du ny viden og færdigheder til at arbejde specifikt med bælgfrugters anvendelsesmuligheder i retter/menuer i professionelle køkkener, hvor plantebaseret mad har en mere fremtrædende plads i den daglige kost.
Mål:
Du opnår viden, som gør dig i stand til:
- At beskrive bælgfrugters (ærter, kikærter, linser og bønners) mangfoldighed og anvendelsesmuligheder
- At forklare bælgfrugters egenskaber som næringsrige og klimavenlige råvarer
- At forklare sensoriske succesfaktorer ved tilberedningen af smagfuld mad med bælgfrugter
Du opnår færdighed i:
- At tilberede retter, hvor bælgfrugter er en vigtig ingrediens
- At planlægge og tilberede retter med bælgfrugter til dagens måltider, hvor du anvender viden om deres smag og konsistens samt klimaftryk
- At vurdere bælgfrugters funktion, smag og ernæringsværdi i tilberedte retter
*Kurset er godkendt under ordningen om 6 ugers jobrettet uddannelse for ledige.
Målgruppe
Medarbejdere, som har arbejdserfaring med professionel madfremstilling i køkkener (store som små), caféer, kantiner, institutioner og lignende - og medarbejdere, som ønsker at arbejde med bælgfrugters mangfoldighed og anvendelsesmuligheder i det professionelle køkken.
Pris
Samlet pris:
Faglært/ufaglært: 416 kr.
Videregående uddannet: 1616,6 kr.
Få information
Tag kurser og efteruddannelse på Nordjyllands største erhvervsskole
På Techcollege i Aalborg tilbyder vi en lang række kurser inden for blandt andet grafisk design, online marketing, billedbehandling, foto, el, VVS, automatik, epoxy m.fl. Branchekurser for dig, der allerede er faglært inden for et bestemt fag. Jobforberedende kurser for...