Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Professional Scrum with Kanban (PSK)

Teamdriven
2 dage
Kursus
København, Landsdækkende
11.500 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Scrum.org Professional Scrum with Kanban (PSK) PSK

Professional Scrum with Kanban (PSK) er et todageskursus, som lærer folk, der praktiserer Scrum, også at anvende Kanban i deres arbejde. Gennem teori, casestudier og praktiske øvelser får deltagerne forståelse for vigtigheden af gennemsigtighed og flow i forbindelse med Scrum.

Scrum er de facto standarden for, hvordan agile teams arbejder. Scrum eksisterer kun i sin helhed og fungerer godt som en ramme omkring andre teknikker og praksisser. Scrum teams forbedrer hele tiden deres arbejde på baggrund af det, de lærer gennem konstant tilpasning.

Det lærer du

På dette kursus lærer deltagerne, hvordan Scrum teams kan tilføre elementer fra Kanban uden at ændre på den måde, de allerede arbejder med Scrum.

Scrum.org og vores Professional Scrum Trænere har sammen med Daniel Vacanti udviklet dette kursus. I 2007 hjalp Daniel med at udvikle Kanban metoden til vidensarbejde. Samme år ledede han verdens første implementering af Kanban, og har siden stået for Kanban træning, coaching og rådgivning.

Formål

 • Få en klar forståelse af, hvordan flow fungerer i kombination med Scrum.
 • Blive introduceret til praksisser inden for Kanban, som Scrum teams kan bruge til at skabet større effektivitet.
 • Forstå, hvordan man bruger Kanban uden at ændre på Scrum.
 • Lære en praktisk tilgang til at gøre opgaver mere transparente.

Tilmeld dig her

Indhold

 • Aflivning af udbredte myter
 • Forståelse af Professional Scrum
 • Kanbans teori, principper og praksisser
 • Kanban i praksis
 • Scrum med Kanban

Test og certificering

Kurset indgår i Professional Scrum serien og dermed også i certificeringsprogrammet hos Scrum.org, hvor deltagerne efter kurset får mulighed for at tage en onlinetest. Hvis man består testen, får man certificeringen Professional Scrum med Kanban I (PSK I). Første certificeringsforsøg er altid inkluderet i prisen. Hvis testen tages senest 14 dage efter kurset og ikke bliver bestået, vil et ekstra certificeringsforsøg ligeledes være inkluderet i prisen.

Underviser: Mads Troels Hansen

Professional Agile Coach & Professional Scrum Trainer

Mads er certificeret Professional Scrum Træner hos Scrum.org og er en af de mest erfarne i Danmark inden for implementering af og praktisk arbejde med Scrum, Kanban og Agile teknikker. Han har omkring 20 års erfaring med at arbejde agilt fra mange danske og internationale virksomheder og har som Udviklingschef/CTO indført Scrum i mange forskellige virksomheder med afdelinger i Danmark, Østeuropa og Asien. Han har mere end 15 års praktisk erfaring med at lede teams og afdelinger til at blive mere agile og skabe flere resultater med mere motiverede medarbejdere.

Mads er bl.a. Certified Professional Scrum Trainer ved Scrum.org, Management 3.0 Facilitator, Certified Coach og "Training from the Back of the Room" Certified Trainer. Teknikker og principper fra "Training from the Back of the Room" bruges i alle hans kurser og workshops til at maksimere læring for deltagerne.

Målgruppe

Kurset Professional Scrum with Kanban (PSK) er for alle, der arbejder med Scrum. Det er særligt relevant for personer i en organisation, som bruger Scrum til at levere produkter til markedet, herunder Product Owners, Development Team Members og Scrum Masters.

Forudsætninger

Deltagerne får mest ud af kurset, hvis de:

 • Læser den nye Kanban Guide for Scrum Teams fra scrum.org.
 • Tager den nye Scrum with Kanban Open test fra Scrum.org (gratis).

Om udbyderen

Teamdriven - Vi hjælper organisationer med at blive agile

Teamdriven.dk er opstået som et joint venture mellem Lean-Agile Thinking og Alterate. Begge disse firmaer har igennem en lang årrække været nogle af de mest aktive udbydere inden for agile kurser og coaching i Danmark. Teamdriven.dk er forankret i Ken...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Professional Scrum with Kanban (PSK)
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Teamdriven

Strandvejen 70, 2. sal
2900 Hellerup

Telefon: 6082 2282
Mobil 6082 2282
madstroelshansen.com


Få information

Udfyld formularen for mere information om Professional Scrum with Kanban (PSK)

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.