Talenthuset

i Landsdækkende (+ 1 lokationer)
Få mere information om udbyderen

Talenthuset

Talenthuset

Talenthuset

Vi træner sælgere og leder, der skaber resultater!

Måske er det en kliché, men Talenthuset mener det virkelig, når de siger, at 1+1=3 - hos dem betyder det - og det har erfaringerne vist dem igen og igen, at Personlig udvikling+Faglig udvikling=Fantastiske resultater.

Derfor skaber de langt de fleste af deres programmer omkring en blanding af værktøjer - alt sammen naturligvis koblet til kundens mål. Fx har de designet et forløb, hvor de træner eksterne sælgere i en stærkt konkurrencepræget branche. Erfarne sælgere vel at mærke. Her kombinerede de arbejde med DiSC profiler og salgstræning, og for at matche kundens differentiering i markedet, valgte de at lægge fokus i salgstræningen på Challenger Sale salgskonceptet. Sælgerne fik øget selvindsigt, bedre kundeforståelse og en helt ny tilgang til markedet og kunderne - væk fra det frygtede røde ocean og med fokus på det område, hvor kunden virkelig differentierede sig i sit marked.

Når nye kunder kontakter Talenthuset, starter de derfor med en klassisk behovsafdækning - altså hvem er I, og hvad vil I gerne have ud af det? Derfra designer de 1-3 forslag til løsning samt sammensætter det rette team. Dette præsenterer de sammen med en præsentation af investeringen og muligheder for medfinansiering, og så er i ellers klar til at gå i gang.

Talenthuset lavede oprindeligt talentprogrammer for de særligt udvalgte medarbejdere med stort potentiale, men flere og flere af deres kunder vendte tilbage med beskeden: "Vi kan lide, hvad I gør med vores talenter - kan I udvikle resten lige så meget?" - Og derfor bruger de nu også stort set den samme værktøjskasse til generelle uddannelsesprogrammer og resultaterne taler for sig selv.

Og så laver de stadig klassiske talentprogrammer!


Vis alle uddannelser afholdt hos Talenthuset

Uddannelser

Kursus
Ledelse og organisation Længde By Gennemsnit Pris
Ledelsesudvikling Landsdækkende
Salg og kundeservice
Gameday 10,5 dage Landsdækkende 55.000 DKK
Salgsudvikling Landsdækkende
Salgspsykologi
Salgssucces med DiSC Online

Kontakt mig

Få information

Kom I kontakt med Talenthuset
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Kontakt

Talenthuset


Telefon: 2512 4012
www.talenthuset.com

Udtalelser

Anita Sørensen, kursist

"Jeg har fået nogle nyttige værktøjer til at strukturere min hverdag som ekstern sælger, så jeg udnytter min tid og ressourcer mest optimalt"

Cecilia Dall Frederiksen, kursist

"Jeg oplever at have rykket mig enormt og være vokset undervejs."

Rasmus Rasmussen, kursist

"Mit primære udbytte har været en øget selvindsigt og nye vinkler på, hvorledes jeg virker i en gruppe. Ligeledes er Nikolaj en dygtig sparringspartner."

Sponsoreret