Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Jura på deltid

Syddansk Universitet
Længde: 5 år
Kurset afholdes på: Dansk
Heltid/deltid: Deltid
Sidste ansøgningsfrist: 15. april
Kursustype: Åben uddannelse
Sted: Odense
Startdato: september 2018 - Odense
Pris: 81.000 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Jura på deltid ved Syddansk Universitet

Jura på deltid henvender sig til dig, der allerede har et job, men ønsker at udvide eller skifte karrierevej. Uddannelsen tager 5 år, foregår hver lørdag og giver dig mulighed for at tage en videregående kandidatuddannelse samt arbejde i den private såvel som den offentlige sektor.

Bacheloruddannelsen i jura på deltid giver dig grundlæggende kendskab til juridiske metoder og centrale dele af retssystemet. Undervisningen foregår 8 lørdage fra kl. 9-16 pr. halvår, hvor du undervises af forskere fra Juridisk Institut samt eksterne specialister.

Jurauddannelsens indhold

Jura på deltid er delt op i 3 dele fordelt på 10 semestre med vægt på de klassiske juridiske discipliner. Undervejs i dit uddannelsesforløb kommer du blandt andet rundt om emnerne:

 • Familie- og arveret
 • Juridiske metoder
 • Kreditsikring og civil tvangsfuldbyrdelse
 • Retshistorie, retsfilosofi og retssociologi
 • Forfatningsret, formueret, kriminalret, folkeret, EU-ret m.fl.

Undervejs skal du ligeledes vælge to valgfag og uddannelsen afsluttes med et større bachelorprojekt på 10. semester.

Læs Jura på deltid som fjernstudie

Syddansk Universitet tilbyder som de eneste i landet, at jura på deltid kan læses som fjernstudie. Det betyder, at du kan følge undervisningen, selvom du er geografisk placeret andre steder i landet eller verden end i Odense.

Alle forelæsninger optages, hvorved du når som helst og hvor som helst kan (gen)se dem, deltage aktivt i online-gruppearbejde online, stille underviserne spørgsmål undervejs og udfylde diverse elektroniske læringsaktiviteter.

Praktiske information omkring fjernstudiet

Rent praktisk betyder fjernstudie, at du som studerende kan følge undervisningen fra hvilket som helst sted i verden, du er placeret, og på lige det tidspunkt, der passer dig.

Alle forelæsninger optages, og du kan se dem live eller downloade dem efterfølgende og se dem, når det passer dig. Der er altså tale om en fleksibel undervisningsform, hvor det er dig som studerende og ikke undervisningstidspunktet eller -stedet, der sættes i centrum.

Den nye teknik gør det ydermere muligt at deltage i gruppearbejde online samt stille spørgsmål til underviserne online. Desuden tilrettelægges diverse elektroniske læringsaktiviteter.

Adgangskrav og ECTS-point

Adgangskrav for optagelse på jurauddannelse hos SDU

Jura på deltid har adgangskrav om gymnasial uddannelse med dansk på A-niveau, engelsk på B-niveau samt samfundsfag, historie, samtids- eller idéhsitorie på B-niveau. Der er ligeledes en adgangsbegrænsning på 150 studiepladser.

Hvis der er flere kvalificerede og rettidige ansøgere end ledige studiepladser, vil der være en udvælgelse baseret på baggrund af følgende:

 • Motiveret ansøgning
 • Relevant uddannelse
 • Relevant erhvervserfaring
 • Frivilligt arbejde
 • Relevante kurser
 • Anden relevant erfaring

Pris

7500 kr. pr. semester.

75000 kr. for hele uddannelsen - (der tages dog forbehold for prisændringer).

Om udbyderen

Syddansk Universitet

Syddansk Universitet – Mangfoldig uddannelsesinstitution

Syddansk Universitet (SDU) tilbyder masteruddannelser og diplomuddannelser, enkeltfag og uddannelser på deltid til dig, der er nysgerrig og vil vide mere om eksempelvis ledelse, økonomi, kommunikation, natur og teknologi. Efteruddannelserne foregår på dansk og er tilrettelagt på deltid, så du...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Syddansk Universitet

Campusvej 55
5230 Odense M

Få information

Udfyld formularen for mere information om Jura på deltid

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.