Dekoratøruddannelsen med indretning, styling og dekoration

Susanne Stauns Dekoratørskole
1 år
Heltid/deltid
Kursus
Vejle
Startdato: Kontakt for opstart - Vejle

Hvorfor vælge Susanne Stauns Dekoratørskole?

susanne staun

Grundlægger Susanne Staun (født 1952) har arbejdet med dekoratørfaget siden 1968. I 1983 etablerede hun Susanne Stauns Dekoration, og i 1993 grundlagde hun Susanne Stauns Dekoratørskole, der uddanner nogle af landets dygtigste og bedste dekoratører. Susanne Staun har vundet adskillige udstillingspriser, og hun er et meget anerkendt navn i dekorationsbranchen.

Se Susannes karrieremæssige beskæftigelser her:

 • 1968 - Dekoratørelev
 • 1972 - 1983 - Chefdekoratør - Gundtoft
 • 1982 - Modtagelse af Hindsgauls legatet
 • 1982 - Modtagelse af legat for Danmarks smarteste udstillinger
 • 1983 - Grundlagde firmaet Susanne Stauns Dekoration -www.staundesign.dk
 • 1985 - 1987 I bestyrelsen af DekoDanmark - Brancheforeningen.
 • 1993 - Grundlagde Susanne Stauns Dekoratørskolewww.susanne-staun.dk
 • 2006 - Grundlagde Staun Designbutikken -www.designbutikken.dk
 • 2010 - Grundlagde Mindlife -www.mindlife.dk
 • 2013 - Grundlagde Divaz.dk - www.divaz.dk

Ud over Susanne Staun arbejder June Staun også til dagligt i virksomheden. June er uddannet dekoratør og bygningskonstruktør i enfamiliehuse.  Skolen har et fast team, hvor alle er aktive i erhvervslivet.

Kursusbeskrivelse

Dekoratøruddannelsen

Tag dekoratøruddannelsen hos Susanne Stauns dekoratørskole

Vil du gerne arbejde professionelt med indretning, dekoration, styling og visuel merchandising? Så er dette dekoratøruddannelsen for dig!

Uddannelsens indhold

Susanne Staun Dekoratørskole tilbyder en 1-årig dekoratøruddannelse, hvor der lægges vægt på elevens kreative tankegang og nytænkning.

Uddannelsen er en erhvervsrettet faglig arbejdsmarkedsuddannelse, der har til formål at udbygge, forbedre de erhvervsmæssige kvalifikationer hos hver enkelte elev.

På Dekoratørskolen lærer du alt, hvad der er at vide for at kunne arbejde inden for dekoration/visual merchandising/indretning og udvikle din kreative side. Vi klæder dig på med viden, værktøjer, praktiske øvelser og forretningsudvikling, så du er i stand til at løse alle typer for opgaver indenfor det kreative arbejde.

Dekoratørbranchen er hele tiden i udvikling, og derfor gør vi meget for hele tiden at have fingeren på pulsen.

Hos os lærer du at sætte ord på dine kreative idéer, så du forstår at omsætte dem til virkelighed altså, både visuelt og verbalt. Vi har et team at dekoratører som også lærer dig, hvordan du skal præsentere dig for nye virksomheder og butikker igennem en kreativ personlig gennemslagskraft.

Skolen tilbyder en uddannelse, hvor vi veksler meget mellem teori og praksis. Du modtaget undervisning på skolen samtidig med undervisning når vi er hos virksomheder. Der vil være hjemmearbejde hver uge på skolen, som vil blive gennemrettet af vores undervisere.

Dit udbytte af uddannelsen

Skolen giver eleverne mulighed for at deltage i et arbejde, hvor praktik og teori går op i en højere enhed. Det betyder, at du lærer at arbejde selvstændigt som dekoratør - og du bliver godt rustet med kreative ideer.

Når du afslutter uddannelsen hos os, så er du uddannet til at løse opgaver som dekoratør, stylist eller visuel merchandiser.

På uddannelsen vil du bl.a. lære om:

 • Dekoration
 • Boligindretning
 • Opstillingsteori
 • Erhvervsindretning
 • Events
 • Visuel merchandising

- og meget mere!

Mange af vores elever starter selvstændigt efter uddannelsen. Da du lærer alt indenfor forretningsplanlægning og hvad der er behov for som selvstændig. Du lærer at udvikle din egen forretning, butik eller  mærke.

Målgruppe

Dekoratøruddannelsen hos Susanne Staun Dekoratørskole er til dig, som vil arbejde professionelt med det visuelle, det kreative fra et ideoplæg til store projekter i virksomheder eller hos private.

Eksamen og diplom

Dekoratøruddannelsen afsluttes med et eksamensprojekt. Projektet vil blive bedømt af eksterne undervisere fra erhvervslivet.

Efter eksamen vil du modtage et uddannelsesbevis, der viser, at du er uddannet dekoratør fra Susanne Stauns Dekoratørskole.

Eksamen er både skriftlig og mundtlig. Den mundtlige eksamen foregår her fysisk på skolen.

Pris

Kontakt for mere information om Dekoratøruddannelsen hos Susanne Staun Dekoratørskole.

Om udbyderen

Stauns Dekoratørskole - fra ide til virkelighed!

Dekoratørskolen tilbyder dig en dekoratøruddannelse og en indretningsarkitekt uddannelse hvor dine muligheder for at arbejde som indretningsarkitekt, dekoratør, stylist og visual merchandiser udfolder sig. Du uddannes af landets mest erfarne Dekoratørskole med over 48 år i branchen. Susannes livslange erfaring gives videre til...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Dekoratøruddannelsen med indretning, styling og dekoration
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Susanne Stauns Dekoratørskole

Vardevej 7
7100 Vejle

Telefon: 75839761

Få information

Udfyld formularen for mere information om Dekoratøruddannelsen med indretning, styling og dekoration

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.