Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Styr på tiden - arbejder du rigtigt??

Gennemsnit 5

Baseret på 8 evalueringer

Martine Madsen
(5)
På kurset 'Styr på tiden' fik jeg et par gode redskaber med hjem i bagagen. Mine største udfordringer er at jeg på jobbet er kendt som ''blæksprutten'' - hende der ved og kan alt. Min status og stilling/stillinger kræver at jeg ofte skal smide alt hvad jeg har i hænderne for at hjælpe andre. Jeg er utrolig dårlig til at sige nej og begrænse m...
Vis alt
Marlene Steinhauer
(5)
Spændende, givende og brugbart indspark. Sjove hands-on øvelser og en inddragende og energisk formidler der med begejstring og humor får dagen (og tiden) til at forsvinde...
Henriette Jensen
(5)
Rigtigt godt kursus med brugbare værktøjer/tanker man kan tage med hjem og bruge i sit arbejde. God fordeling af information, øvelser og anekdoter - det gjorde at jeg slet ikke følte mig træt under eller efter kurset (som ellers er en tendens for mange andre typer kurser).
Anne Mette Christensen
(5)
Godt, lærerigt og inspirerende kursus.
Jonas Larsen
(5)
Gode modeller og teorier. Levende og nærværende undervisning - en rigtigt god oplevelse, hvor værktøjskassen blev godt udvidet. Tak!
Sandra
(5)
Godt med eksempler og håndgribelige redskaber. Levende fortælling og velplanlagt program.
Malte Birkelund
(5)
Line er en underholdende og sikker underviser. Eksempler og værktøjer er alle enkle og nemme at implementere i end dagligdag. Klar anbefaling til både Line og kursus om at holde styr på tiden.
Jeanette Jensen
(5)
God formidler, gode værktøjer