Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om SUPPLEMENT?

Gennemsnit 4,8

Baseret på 106 evalueringer

Anne
Super god kursus, meget lærerigt.
Lene Hougaard Koch
Helt nede på jorden og basal indføring i bogholderi. Levende underviser, der formåede at gøre det interessant og var god til at tage eksempler fra kursisternes dagligdag. Kan klart anbefales.
Julie Møller Sørensen
Jeg synes kurset var super godt og meget lærerigt, til trods for at jeg arbejder med bogholderi til dagligt, men ikke har en økonomisk baggrund. Jeg havde brug for mere basal viden og forståelse, hvilket jeg i den grad har fået. Sannes undervisning var god - hun var meget afslappet, engageret og humoristisk, som alt sammen gjorde undervisning...
Vis alt
Irene
Det var en rigtig god oplevelse at komme på dette kursus. Det var udbytterigt for mig. Undervisningsformen med små pauser + arbejde om eftermiddagen. Dejligt når man ikke er vandt til at sidde på 'skolebænken' Tak for et par hyggelige og lærerige dage, til både underviser, Sanne og til de andre kursister.
Camilla
Det var et rigtig lærerigt og godt kursus. Jeg kommer hjem med en masse viden jeg kan bruge i min dagligdag.
Lars
rigtig god underviser, der var god til at forklare svært stof på en lettilgængelig måde.
Michael
Godt kursus som både havde fokus på en generel gennemgang, og samtidige tilpasset til de konkrete udfordringer / spørgemål som de enkelte deltagere havde. Levende underviser som fik alle med.
-
Faglig kompetent underviser og meget udbytterigt kursus. God afveksling mellem underviseroplæg, opgaver og med gode eksempler undervejs. Også god brug af pauser undervejs, hvilket er nødvendigt på sådan nogle fulde kursusdage. Eneste kommentar herfra er, at det var en fejl at droppe den sidste pause om eftermiddagen den første dag.
Søren Høyer
Meget kompetent og engageret underviser, der formår at gøre relativt tørt stof til en spændende størrelse
Birthe Ladegaard Laursen
Kurset havde kun 4 deltagere, hvilket var et stort plus, da alle blev set og hørt. Underviseren sprudlede, og man helt revet med. Gode "historier" virkede efter hensigten og kan huskes. Programmet var passende i omfang og alt var meget relevant i forhold til det, jeg arbejder med. Jeg fik i den grad lyst til at gå hjem og arbejde videre. Skøn...
Vis alt
Susanne Jørgensen
Sanne Marcus er en utrolig kompetent underviser, som formår at gøre "revisor-sproget" og de regnskabstekniske begreber letforståelige - så det stemmer overens med kursisternes forskellige forudsætninger. Det er undervisning i øjenhøjde - krydret med en masse gode eksempler fra den virkelige verden, som man kan forholde sig til.
anja Pihl
Super god underviser, har det meget forståeligt og brugbart. Gode cases og særligt var det godt med spørgsmålsarkene undervejs.
Mai Højsgaard
To meget interessante dage med en skøn underviser der formår at gøre det ‘lidt kedelige’ emne spændende og sjovt! Kæmpe ros til Sanne Marcus. Der burde være mange flere kursus-undervisere af hendes kaliber.
Camilla
Sanne er super god til at formidle stoffet og få en til at forstå, hvad det hele går ud på. Jeg kan klart anbefale at komme på et kursus, hvor hun underviser. Jeg føler mig klar til at dykke ned i bogholderiet.
Michala
Jeg fik meget ud af kurset. Det var godt bygget op med både teori og praktiske øvelser. Sanne er en meget dygtig formidler og underviser. Kan klart anbefales.
Kristian Tonsgaard
Forventningerne indfriet omkring indsigten i bogholderiet og lidt til. Sanne gjorde det samtidig sjovt og underholdende med sin friske personlighed. Kan klart anbefale dette kursus, hvis man ønsker viden omkring termerne i et bogholderi. SÅ tak Sanne for et par gode dage.
Hanne Lisbet Hovmand Olsen
Et fantastisk kursus med stort udbytte. Fantastisk underviser, der fik alle til at være med på dagene. Alle deltagere var topmotiverede til at deltage. God veksling mellem oplæg, gruppearbejde og egen indsats. En gave at få eget oplæg optaget og med hjem, virkelig brugbart. Maden på stedet levede dog ikke op til mine forventninger. Ellers ...
Vis alt
Mette Bendsen
Dejligt at blive beriget med brugbare værktøjer til at give rådgivning, på en spændende og inddragende måde. Dygtig og meget kompetent, underviser. Meget intenst og krydret.
Lotte Saknds
Jeg har fået gode værktøjer, som jeg kan benytte fremadrettet i min undervisning.
Emil
Jeg havde en god oplevelse af kurset. Spændende måde emnerne blev fremlagt på :) Vi var jo ikke så mange, så jeg synes det var fedt, at der blev lagt op til vi kunne være med til at fortælle hvad vi gerne ville høre mere om.
Jeannette Hansen
I jeres indkaldelse burde er stå - det er Scandic Eremitage hotel og ikke kun Eremitage hotel Hvis man ikke kender stedet så er det svært at vide at det er det samme hotel
Jeppe Markmann Olesen
Super spændende kursus. Dejligt med en engageret underviser og et lille antal kursusdeltagere - det var effektivt og lærerigt.
Nawar Hanna
Kurset lever op til forventninger og underviseren give gode eksempler.
Oscar Lindholm
Jeg havde en rigtig god oplevelse. Vi kom rigtig godt omkring alle de forventede punkter og mere til. Sanne er en rigtig dygtig og imødekommende underviser.
Pernille Reymond Westergaard
Dette kursus er nok det af alle jeg har følt mig bedst tilpas på. Her er der plads til at man kommer som nybegynder og stiller alle de "dumme" spørgsmål uden at der bliver himmelvendte øjne til en. Materialet var overskueligt og samtidig yderst brugbart da jeg vendte retur til min arbejdsplads