Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om SUPPLEMENT?

Gennemsnit 4,8

Baseret på 57 evalueringer

Emilie
(5)
Super undervisere, der formår at gøre formulere indholdet på en letforståelig måde. Masser af plads til spørgsmål, så man kunne relatere problemstillingerne til egen hverdag. Kurset kan klart anbefales.
Martine Madsen
(5)
På kurset 'Styr på tiden' fik jeg et par gode redskaber med hjem i bagagen. Mine største udfordringer er at jeg på jobbet er kendt som ''blæksprutten'' - hende der ved og kan alt. Min status og stilling/stillinger kræver at jeg ofte skal smide alt hvad jeg har i hænderne for at hjælpe andre. Jeg er utrolig dårlig til at sige nej og begrænse m...
Vis alt
Helle Krog
(5)
Årsregnskaber og deres overflod af kolonner og tal har altid været et ukendt, lukket land for mig. Naturligvis kun, fordi jeg ikke har gjort mig den anstrengelse at prøve at knække koden for at komme ind... I går knækkede jeg den så – præcis, som kurset lover. Det lukkede land blev åbent. Helt uden, at det gjorde ondt! Det var endog en god oplev...
Vis alt
Marlene Steinhauer
(5)
Spændende, givende og brugbart indspark. Sjove hands-on øvelser og en inddragende og energisk formidler der med begejstring og humor får dagen (og tiden) til at forsvinde...
Henriette Jensen
(5)
Rigtigt godt kursus med brugbare værktøjer/tanker man kan tage med hjem og bruge i sit arbejde. God fordeling af information, øvelser og anekdoter - det gjorde at jeg slet ikke følte mig træt under eller efter kurset (som ellers er en tendens for mange andre typer kurser).
Anne Mette Christensen
(5)
Godt, lærerigt og inspirerende kursus.
Jonas Larsen
(5)
Gode modeller og teorier. Levende og nærværende undervisning - en rigtigt god oplevelse, hvor værktøjskassen blev godt udvidet. Tak!
Sandra
(5)
Godt med eksempler og håndgribelige redskaber. Levende fortælling og velplanlagt program.
Malte Birkelund
(5)
Line er en underholdende og sikker underviser. Eksempler og værktøjer er alle enkle og nemme at implementere i end dagligdag. Klar anbefaling til både Line og kursus om at holde styr på tiden.
Annette Pia Rasmussen
(5)
Et rigtig godt og udbytterigt kursus. Godt at komme i dybden med flere ting. Stor ros til underviserne. Gode og forstående forklaringer/gennemgange af regnskaberne.
Lotta Hansen
(5)
Selvom jeg havde lidt kendskab til at læse regnskaber fra mit daglige virke, så lærte jeg alligevel rigtig meget omkring opbygningen af regnskab og analyse af det.
Maja Ussing
(5)
Sanne og H.P er gode formidlere og dejligt at vi ikke er så mange på holdet. - Måske skulle der overvejes, at alle får et print at de regnskaber / opstillinger, der bliver brugt som undervisning, i sær når der er mange tal på PPT- slides. Hvis vi hører om andre, der har brug for et kursus kunne det jo overvejes, at det bliver i vores lokaler på ...
Vis alt
Sofie
(5)
God blanding af fakta og oplysning og eksempler. God involvering af deltagere. Dejligt med både slides og udleveret materiale og super detalje at der var plads til noter.
Christian Steinø
(5)
Det her kursus (knæk et regnskab) var “spot on”. Relevant undervisning med gode eksempler fra virkeligheden. Finde hjælpemidler og god undervisningsteknik.
Joan Lehmann
(5)
TAK for fantastisk og relevant undervisning
Daniel Schultz Nielsen
(5)
Sanne er en stærk formidler, og meget vidende om emnet. Hun førte os sikkert igennem årsregnskabets sammenhænge og logikker, og dets funktion i virksomhedens eksterne kommunikation. Der blev suppleret med relevante anekdoter og et overskud der gav god plads til inddragelse og spørgsmål. Sanne var god til at holde energien oppe hos alle, også i d...
Vis alt
Jonas
(5)
RIgtig godt kursus. Jeg går desværre oftere skuffet end tilfreds hjem fra kurser, jeg har deltaget på. Det har bestemt ikke været tilfældet med kurset "Knæk et regnskab". Så tak for det. Det har været lærerigt.
Pernille Skjøth
(5)
Jeg synes, at jeg fik rigtig meget ud af kurset, da der både var teori og øvelser. Derudover så synes jeg, at jeg fik rigtig meget ud af det, da der ikke var særlig mange på kurset. Det gjorde at man fik lov til at stille spørgsmål vedr. ens egen virksomhed og hvis man var i tvivl om noget generelt. De ting vi gik igennem på kurset var meget...
Vis alt
Lene Dausgaard
(4)
Fin og konkret gennemgang af begreber samt værktøjer til økonomistyring og budgetplanlægning/opfølgning. En god hjælp i det daglige arbejde.
Gitte Vestergaard Sørensen
(5)
Rigtig godt og lærerigt kursus.
Lene Hansen
(5)
Et godt og spændende kursus i regnskabsforståelse og regnskabsanalyse. Forklaret på en lettilgængelig måde for en person, som mig uden regnskabsmæssig bagrund. At det ogå blev fremlagt med humor, gjrde det blot bedre.
Vivi R. Petersen
(5)
Det har været 2 gode og lærerige dage. En fantastisk underviser - der formåede at gøre undervisningen spændende og til at forstå. Et kursus jeg bestemt vil anbefale til andre.
Silla Andersen
(5)
Rigtig godt kursus, som godt omkring tingene. En fantastisk god, sjov og sød underviser, meget motiverende.
Christian Ussing
(5)
Kurset var super spændende og underviser meget dygtig.
Maja Kofoed
(5)
Rigtig godt kursus, med undervisere der på en forståelig og sjov måde fik både formidlet principperne indenfor regnskab samt vækket interesseret herfor. Tak for det.
Få nyheder, trends og insight
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få indblik i uddannelsesmarkedet samt inspiration til kommende kompetenceudvikling!