Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om SUPPLEMENT?

Gennemsnit 4,8

Baseret på 119 evalueringer

Anne Østergaard
Meget positiv oplevelse. Indlevende underviser, der formåede at formidle tung viden på en underholdende og lærerig måde.
Karen Jakobsen
God, levende og varierende undervisningsform:-)
Kristoffer Lykke Laursen
Godt kursus med godt fagligt indhold præsenteret flot for ikke-revisorer
Henrik Wedell
Det var anden del af kurset, knæk et regnskab, og ligesom på første kursus var Sanne virkelig på med god energi og med et kursus der igen ramte helt plet i både forventninger men også på præcis det indhold jeg havde brug for at vide mere om. Klart en anbefaling værdigt herfra
Henrik Wedell
Det var anden del af kurset, knæk et regnskab, og ligesom på første kursus var Sanne virkelig på med god energi og med et kursus der igen ramte helt plet i både forventninger men også på præcis det indhold jeg havde brug for at vide mere om. Klart en anbefaling værdigt herfra
Helena Christensen
Dygtig og struktureret underviser der var god til, at formidle indholdet. Spændende kursus der indeholdte lige præcis de elementer man kunne forvente.
claus
godt kursus
Dennis Angelsø
Virkelig lærerigt kursus - Kan varmt anbefales! Tak til Sanne som formår at omsætte det "tørre stof" til noget forståeligt ;)
KIM CONRAD PETERSEN
Sanne er meget kompetent og veksler dygtigt mellem sit eget materiale og de eksempler, kursisterne kommer med. Kurset er inspirerende og ofte ganske munter på trods af det noget støvede emne.
Mathias
Det går stærkt og med entusiasme og man får hamrende godt styr på grundbegreberne.
Thi Thuy Duong Nguyen
Kurset afklarer centrale elementer i bogholderiet. Underviseren er faglig dygtig og pædagogisk.
Helle Lindequist
Sanne var super dygtig til at formidle det stof vi blev undervist i. Det blev meget forståeligt og håndgribeligt. God vekselvirkning mellem at gennemgå emnerne og derefter afprøve det skriftligt. Sanne havde en god forståelse af, hvilke kursister hun havde at gøre med og var god til at tage udgangspunkt i netop os. Personligt fik jeg rigtig ...
Vis alt
Lise jespersen
Det har været et par lærerige dage - Sanne har virkelig formået at gøre de tørre tal spændende. Og det var helt fantastisk at vi kun var 4 deltagere ;-) Så får man jo virkelig svar på sine spørgsmål.
Anne
Super god kursus, meget lærerigt.
Lene Hougaard Koch
Helt nede på jorden og basal indføring i bogholderi. Levende underviser, der formåede at gøre det interessant og var god til at tage eksempler fra kursisternes dagligdag. Kan klart anbefales.
Julie Møller Sørensen
Jeg synes kurset var super godt og meget lærerigt, til trods for at jeg arbejder med bogholderi til dagligt, men ikke har en økonomisk baggrund. Jeg havde brug for mere basal viden og forståelse, hvilket jeg i den grad har fået. Sannes undervisning var god - hun var meget afslappet, engageret og humoristisk, som alt sammen gjorde undervisning...
Vis alt
Irene
Det var en rigtig god oplevelse at komme på dette kursus. Det var udbytterigt for mig. Undervisningsformen med små pauser + arbejde om eftermiddagen. Dejligt når man ikke er vandt til at sidde på 'skolebænken' Tak for et par hyggelige og lærerige dage, til både underviser, Sanne og til de andre kursister.
Camilla
Det var et rigtig lærerigt og godt kursus. Jeg kommer hjem med en masse viden jeg kan bruge i min dagligdag.
Lars
rigtig god underviser, der var god til at forklare svært stof på en lettilgængelig måde.
Michael
Godt kursus som både havde fokus på en generel gennemgang, og samtidige tilpasset til de konkrete udfordringer / spørgemål som de enkelte deltagere havde. Levende underviser som fik alle med.
-
Faglig kompetent underviser og meget udbytterigt kursus. God afveksling mellem underviseroplæg, opgaver og med gode eksempler undervejs. Også god brug af pauser undervejs, hvilket er nødvendigt på sådan nogle fulde kursusdage. Eneste kommentar herfra er, at det var en fejl at droppe den sidste pause om eftermiddagen den første dag.
Søren Høyer
Meget kompetent og engageret underviser, der formår at gøre relativt tørt stof til en spændende størrelse
Birthe Ladegaard Laursen
Kurset havde kun 4 deltagere, hvilket var et stort plus, da alle blev set og hørt. Underviseren sprudlede, og man helt revet med. Gode "historier" virkede efter hensigten og kan huskes. Programmet var passende i omfang og alt var meget relevant i forhold til det, jeg arbejder med. Jeg fik i den grad lyst til at gå hjem og arbejde videre. Skøn...
Vis alt
Susanne Jørgensen
Sanne Marcus er en utrolig kompetent underviser, som formår at gøre "revisor-sproget" og de regnskabstekniske begreber letforståelige - så det stemmer overens med kursisternes forskellige forudsætninger. Det er undervisning i øjenhøjde - krydret med en masse gode eksempler fra den virkelige verden, som man kan forholde sig til.
anja Pihl
Super god underviser, har det meget forståeligt og brugbart. Gode cases og særligt var det godt med spørgsmålsarkene undervejs.