Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om SUPPLEMENT?

Gennemsnit 4,8

Baseret på 87 evalueringer

Emil
(5)
Jeg havde en god oplevelse af kurset. Spændende måde emnerne blev fremlagt på :) Vi var jo ikke så mange, så jeg synes det var fedt, at der blev lagt op til vi kunne være med til at fortælle hvad vi gerne ville høre mere om.
Jeannette Hansen
(5)
I jeres indkaldelse burde er stå - det er Scandic Eremitage hotel og ikke kun Eremitage hotel Hvis man ikke kender stedet så er det svært at vide at det er det samme hotel
Jeppe Markmann Olesen
(5)
Super spændende kursus. Dejligt med en engageret underviser og et lille antal kursusdeltagere - det var effektivt og lærerigt.
Nawar Hanna
(5)
Kurset lever op til forventninger og underviseren give gode eksempler.
Oscar Lindholm
(5)
Jeg havde en rigtig god oplevelse. Vi kom rigtig godt omkring alle de forventede punkter og mere til. Sanne er en rigtig dygtig og imødekommende underviser.
Pernille Reymond Westergaard
(4)
Dette kursus er nok det af alle jeg har følt mig bedst tilpas på. Her er der plads til at man kommer som nybegynder og stiller alle de "dumme" spørgsmål uden at der bliver himmelvendte øjne til en. Materialet var overskueligt og samtidig yderst brugbart da jeg vendte retur til min arbejdsplads
Regitze Linderskilde
(5)
Virkelig et godt kursus! Jeg fik så mange værktøjer med hjem, jeg kan bruge i min egen undervisning fremover, men også i andre situationer såsom møde- planlægning og afholdelse. Linde var super skarp, fromstod meget kompetent og troværdig. En god spejling af materialet og hvad der virker. 2 rigtig gode dage, der kun har givet mere blod på ...
Vis alt
Louise
(5)
Kurset gav et godt udbytte var meget relevant. Line Sander var en dygtig formidler og underviser, og vi havde to gode dage.
Marie Tygesen
(4)
Line var en fuldstændig fremragende formidler/facilitator/underviser. Masser af "show don't tell", varieret, sjovt, vedkommende program, brugbare øvelser. Hvis det skulle have været helt optimalt for mig, måtte det godt være gået en lille smule stærkere + jeg personligt ville have elsket at vide lidt mere om teorierne bag (konkurrerende retnin...
Vis alt
Charlotte Juul Westh
(5)
Line er en fantastisk underviser, der formidler stoffet på en meget relevant og let forståelig måde. Hun evner at rumme og favne bredt, og er god til at formidle stoffet, så det passer til den enkeltes situation. Og så er hun til med et super dejligt menneske at være sammen med.
Stine Krog-Pedersen
(5)
Vores undervisere var enormt gode til at forstå vores behov og formidle den viden vi havde brug for - bedre end Google ;) De var også gode til at prioritere agendaen.
Heidi Wael Nielsen
(4)
Godt kursus. Gennemgang på en god og meget forståelig måde. Underviser samarbejdede på en livlig og inspirerende måde. Savnede lidt mere test og det ville gavne kursuset hvis der kunne bruges computer i stedet for papir.
Lene Vestergaard
(5)
Ros til Sanne og HP :)
Malene Schack Jørgensen
(4)
Godt arrangement med stor fleksibilitet i forhold til ønsket fokus. Vi har kun fire deltagere med stort set samme ønsker til kursus indhold, hvorfor vi med stor fordel selv kunne være med til at sætte dagsorden og bestemme fokus for dagen.
Betina Nielsen
(5)
Stor ros til Sanne! Sanne du er super god til at forklare, tegne og fortælle, så alle har en chance for at følge med! HP var ikke lige så god til at forklare tingene så man forstod det, syntes jeg - men alt i alt var fint et rigtig fint kursus - med mega god service!! Jeg fik lige opfrisket det grundlæggende - har haft det på handelsskolen for...
Vis alt
Jasper Gramkow Mortensen
(4)
Der er særdeles mange facetter i området, men min umiddelbare vurdering er at Sanne kom ubesværet rundt og berørte de væsentligste områder. En idé kunne være, at I også specialiserede jer i forskellige typer af regnskaber - f.eks. skoleregnskaber osv. Dette ville havet givet mig en bedre forudsætning for at vælge præcist det jeg havde brug f...
Vis alt
Louise
(5)
Super godt kursus, som giver et godt indblik i hvordan et regnskab er sat sammen samt hvordan forskellige selskabsstrukturer fungerer. Sanne er en dygtig formidler, som formår at gøre stoffet spændende.
Lars Borup
(5)
Kære Sanne, Tusind tak for et rigtigt fint kursus. Som jeg også nævnt i går så gav kurset mig en fin ramme til den sporadiske viden jeg gennem årene havde samlet sammen omkring emnet, således at jeg nu har et meget bedre overblik. Jeg har faktisk ikke rigtigt nogle kritikpunkter eller forslag til ting der ska laves om.
Mette Romer Søborg
(4)
Kurset har hjulpet med at få åbnet begrebsverdenen ift regnskab og forståelse af form og indhold. Sanne er en super dygtig formidler og formår at gøre stoffet nærværende og interessant. Den eneste grund til at kurset ikke opnår topkarakter er, at der var en del af indholdet, der ikke var så relevant for min skolevirkelighed, men det var jeg forb...
Vis alt
Michelle Geisler
(5)
Det var et rigtig godt kursus, hvor H.P. formåede at gøre noget stof, der kunne have været ret tørt, spændende og på ingen måde kedeligt. Virkelig en god og tålmodig formidler, mange eksempler som man kunne forholde sig til, og der var desuden en rigtig god dialog H.P. og os kursister imellem.
Inge Nielsen
(5)
Jeg var meget spændt på kurset, da jeg tænker på bogholderi som meget tørt emne Men H.C. formåede at gøre undervisningen både spændende og sjov. Han brugte mange eksempler og blev ved til alle var med.
Mette Pedersen
(5)
Jeg var så heldig at få HP som underviser. Han gik virkelig i dybden og forklarede tingene så de var til at forstå. Jeg har lært utroligt meget og kursuset opfyldte mine forventninger og endnu mere til
Peter Hansen
(5)
Tak for er par gode og lærerige dag. Indholdet var super relevant og målrettet deltagerguppen. God blanding af teori og praktiske øvelser, som blev suppleret af konkrete cases fra erhvervslivet. God dynamik i lokalet leveret af fantastiske oplagte undervisere.
Klari Svenningsen
(5)
Det var meget givtigt undervisning, trods begrænset teoretisk viden om de relevante emner, som blev anvendt under kurset.
Dorte Carlsen Kroer
(5)
Line er jo fantastisk. Fik gode og brugbare værktøjer med hjem :-)