Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Bogholderi for begyndere – og opfriskning?

Gennemsnit 4,8

Baseret på 17 evalueringer

Oscar Lindholm
(5)
Jeg havde en rigtig god oplevelse. Vi kom rigtig godt omkring alle de forventede punkter og mere til. Sanne er en rigtig dygtig og imødekommende underviser.
Pernille Reymond Westergaard
(4)
Dette kursus er nok det af alle jeg har følt mig bedst tilpas på. Her er der plads til at man kommer som nybegynder og stiller alle de "dumme" spørgsmål uden at der bliver himmelvendte øjne til en. Materialet var overskueligt og samtidig yderst brugbart da jeg vendte retur til min arbejdsplads
Heidi Wael Nielsen
(4)
Godt kursus. Gennemgang på en god og meget forståelig måde. Underviser samarbejdede på en livlig og inspirerende måde. Savnede lidt mere test og det ville gavne kursuset hvis der kunne bruges computer i stedet for papir.
Lene Vestergaard
(5)
Ros til Sanne og HP :)
Betina Nielsen
(5)
Stor ros til Sanne! Sanne du er super god til at forklare, tegne og fortælle, så alle har en chance for at følge med! HP var ikke lige så god til at forklare tingene så man forstod det, syntes jeg - men alt i alt var fint et rigtig fint kursus - med mega god service!! Jeg fik lige opfrisket det grundlæggende - har haft det på handelsskolen for...
Vis alt
Michelle Geisler
(5)
Det var et rigtig godt kursus, hvor H.P. formåede at gøre noget stof, der kunne have været ret tørt, spændende og på ingen måde kedeligt. Virkelig en god og tålmodig formidler, mange eksempler som man kunne forholde sig til, og der var desuden en rigtig god dialog H.P. og os kursister imellem.
Inge Nielsen
(5)
Jeg var meget spændt på kurset, da jeg tænker på bogholderi som meget tørt emne Men H.C. formåede at gøre undervisningen både spændende og sjov. Han brugte mange eksempler og blev ved til alle var med.
Mette Pedersen
(5)
Jeg var så heldig at få HP som underviser. Han gik virkelig i dybden og forklarede tingene så de var til at forstå. Jeg har lært utroligt meget og kursuset opfyldte mine forventninger og endnu mere til
Maria
(4)
Meget fint kursus. Jeg ville ønske man også havde gennemgået det i praksis i et regnskabsystem, men som Sanne forklarede, så er det svært når flere kursister bruger forskellige systemer. Ellers god gennemgang af det hele, og så formåede underviserne at gøre et lidt tørt/svært emne til at være forståeligt.
Mia
(5)
Rigtig godt og spændende kursus. Begge undervisere formåede at gøre tørre tal spændende og informative. Det kan absolut anbefales hvis man ønsker viden om bogholderi.
Joan Lehmann
(5)
TAK for fantastisk og relevant undervisning
Pernille Skjøth
(5)
Jeg synes, at jeg fik rigtig meget ud af kurset, da der både var teori og øvelser. Derudover så synes jeg, at jeg fik rigtig meget ud af det, da der ikke var særlig mange på kurset. Det gjorde at man fik lov til at stille spørgsmål vedr. ens egen virksomhed og hvis man var i tvivl om noget generelt. De ting vi gik igennem på kurset var meget...
Vis alt
Vivi R. Petersen
(5)
Det har været 2 gode og lærerige dage. En fantastisk underviser - der formåede at gøre undervisningen spændende og til at forstå. Et kursus jeg bestemt vil anbefale til andre.
Silla Andersen
(5)
Rigtig godt kursus, som godt omkring tingene. En fantastisk god, sjov og sød underviser, meget motiverende.
Johanne
(4)
Jeg var rigtig glad for kurset. Glad for vi ikke var flere, det var jo luksus, Jeg synes der var god tid til at komme godt omkring. Der er klart meget af det jeg ikke skal bruge, men det gav mig en god forståelse for den regnskabsmæssige baggrund. Skønt sted det blev afholdt. For meget gennemgang af de enkelte omgaver hvor det hele blev skrevet ...
Vis alt
Lene Hansen
(5)
Jeg har fået et fantastisk udbytte af kurset. Det er mange år siden, jeg har lært at bogføre, men da jeg ikke har benytte det siden er meget glemt. Det var virkelig interessant at få det opfrisket - og især, da det foregik på en underholdende og humoristisk facon. Stor ros til underviserne.
Henriette Fabricius
(5)
Efter denne opfriskning har jeg tiltro til egne evner indenfor elementært bogholderi. De basale, men yderst vigtige, rammer blev forklaret på en måde, der sidder godt fast. Ros til underviserne for sparring undervejs om andre regnskabsmæssige emner.