Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Bogholderi for begyndere – og opfriskning?

Gennemsnit 4,8

Baseret på 29 evalueringer

Thi Thuy Duong Nguyen
Kurset afklarer centrale elementer i bogholderiet. Underviseren er faglig dygtig og pædagogisk.
Helle Lindequist
Sanne var super dygtig til at formidle det stof vi blev undervist i. Det blev meget forståeligt og håndgribeligt. God vekselvirkning mellem at gennemgå emnerne og derefter afprøve det skriftligt. Sanne havde en god forståelse af, hvilke kursister hun havde at gøre med og var god til at tage udgangspunkt i netop os. Personligt fik jeg rigtig ...
Vis alt
Lise jespersen
Det har været et par lærerige dage - Sanne har virkelig formået at gøre de tørre tal spændende. Og det var helt fantastisk at vi kun var 4 deltagere ;-) Så får man jo virkelig svar på sine spørgsmål.
Anne
Super god kursus, meget lærerigt.
Lene Hougaard Koch
Helt nede på jorden og basal indføring i bogholderi. Levende underviser, der formåede at gøre det interessant og var god til at tage eksempler fra kursisternes dagligdag. Kan klart anbefales.
Julie Møller Sørensen
Jeg synes kurset var super godt og meget lærerigt, til trods for at jeg arbejder med bogholderi til dagligt, men ikke har en økonomisk baggrund. Jeg havde brug for mere basal viden og forståelse, hvilket jeg i den grad har fået. Sannes undervisning var god - hun var meget afslappet, engageret og humoristisk, som alt sammen gjorde undervisning...
Vis alt
Irene
Det var en rigtig god oplevelse at komme på dette kursus. Det var udbytterigt for mig. Undervisningsformen med små pauser + arbejde om eftermiddagen. Dejligt når man ikke er vandt til at sidde på 'skolebænken' Tak for et par hyggelige og lærerige dage, til både underviser, Sanne og til de andre kursister.
Camilla
Det var et rigtig lærerigt og godt kursus. Jeg kommer hjem med en masse viden jeg kan bruge i min dagligdag.
Mai Højsgaard
To meget interessante dage med en skøn underviser der formår at gøre det ‘lidt kedelige’ emne spændende og sjovt! Kæmpe ros til Sanne Marcus. Der burde være mange flere kursus-undervisere af hendes kaliber.
Camilla
Sanne er super god til at formidle stoffet og få en til at forstå, hvad det hele går ud på. Jeg kan klart anbefale at komme på et kursus, hvor hun underviser. Jeg føler mig klar til at dykke ned i bogholderiet.
Michala
Jeg fik meget ud af kurset. Det var godt bygget op med både teori og praktiske øvelser. Sanne er en meget dygtig formidler og underviser. Kan klart anbefales.
Kristian Tonsgaard
Forventningerne indfriet omkring indsigten i bogholderiet og lidt til. Sanne gjorde det samtidig sjovt og underholdende med sin friske personlighed. Kan klart anbefale dette kursus, hvis man ønsker viden omkring termerne i et bogholderi. SÅ tak Sanne for et par gode dage.
Oscar Lindholm
Jeg havde en rigtig god oplevelse. Vi kom rigtig godt omkring alle de forventede punkter og mere til. Sanne er en rigtig dygtig og imødekommende underviser.
Pernille Reymond Westergaard
Dette kursus er nok det af alle jeg har følt mig bedst tilpas på. Her er der plads til at man kommer som nybegynder og stiller alle de "dumme" spørgsmål uden at der bliver himmelvendte øjne til en. Materialet var overskueligt og samtidig yderst brugbart da jeg vendte retur til min arbejdsplads
Heidi Wael Nielsen
Godt kursus. Gennemgang på en god og meget forståelig måde. Underviser samarbejdede på en livlig og inspirerende måde. Savnede lidt mere test og det ville gavne kursuset hvis der kunne bruges computer i stedet for papir.
Lene Vestergaard
Betina Nielsen
Stor ros til Sanne! Sanne du er super god til at forklare, tegne og fortælle, så alle har en chance for at følge med! HP var ikke lige så god til at forklare tingene så man forstod det, syntes jeg - men alt i alt var fint et rigtig fint kursus - med mega god service!! Jeg fik lige opfrisket det grundlæggende - har haft det på handelsskolen for...
Vis alt
Michelle Geisler
Det var et rigtig godt kursus, hvor H.P. formåede at gøre noget stof, der kunne have været ret tørt, spændende og på ingen måde kedeligt. Virkelig en god og tålmodig formidler, mange eksempler som man kunne forholde sig til, og der var desuden en rigtig god dialog H.P. og os kursister imellem.
Inge Nielsen
Jeg var meget spændt på kurset, da jeg tænker på bogholderi som meget tørt emne Men H.C. formåede at gøre undervisningen både spændende og sjov. Han brugte mange eksempler og blev ved til alle var med.
Mette Pedersen
Jeg var så heldig at få HP som underviser. Han gik virkelig i dybden og forklarede tingene så de var til at forstå. Jeg har lært utroligt meget og kursuset opfyldte mine forventninger og endnu mere til
Maria
Meget fint kursus. Jeg ville ønske man også havde gennemgået det i praksis i et regnskabsystem, men som Sanne forklarede, så er det svært når flere kursister bruger forskellige systemer. Ellers god gennemgang af det hele, og så formåede underviserne at gøre et lidt tørt/svært emne til at være forståeligt.
Mia
Rigtig godt og spændende kursus. Begge undervisere formåede at gøre tørre tal spændende og informative. Det kan absolut anbefales hvis man ønsker viden om bogholderi.
Joan Lehmann
TAK for fantastisk og relevant undervisning
Pernille Skjøth
Jeg synes, at jeg fik rigtig meget ud af kurset, da der både var teori og øvelser. Derudover så synes jeg, at jeg fik rigtig meget ud af det, da der ikke var særlig mange på kurset. Det gjorde at man fik lov til at stille spørgsmål vedr. ens egen virksomhed og hvis man var i tvivl om noget generelt. De ting vi gik igennem på kurset var meget...
Vis alt
Vivi R. Petersen
Det har været 2 gode og lærerige dage. En fantastisk underviser - der formåede at gøre undervisningen spændende og til at forstå. Et kursus jeg bestemt vil anbefale til andre.