Microsoft Security Operations Analyst

Superusers, Online (+2 lokationer)
Længde
4 dage
Pris
18.800 DKK ekskl. moms
Næste startdato
11 december, 2023 (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Holdundervisning, Online
Længde
4 dage
Pris
18.800 DKK ekskl. moms
Næste startdato
11 december, 2023 (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Holdundervisning, Online
Vil du vide mere?

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

11 december, 2023

  • Holdundervisning
  • Hillerød

11 december, 2023

  • Online
  • Online

Kursusbeskrivelse

Microsoft Security Operations Analyst

På kurset får du viden og erfaring med Microsoft Sentinel og Microsoft Defender, som kan give din organisation stærke værktøjer til dataanalyse og mitigering af cybertrusler. En styrke ved disse services er, at de kan anvendes på tværs af cloudplatforms, og at eksisterende sikkerhedsløsninger kan integreres i en hybrid løsning.

Microsoft Sentinel (tidligere Azure Sentinel) er en SIEM-platform (security information and event manager) i cloudmiljøet, der bl.a. bruger kunstig intelligens til at analysere store datamængder på tværs af virksomheden. Sentinel samler data fra alle kilder, herunder brugere, programmer, servere og enheder, der kører enten i det lokale miljø eller i et vilkårligt cloudmiljø, så du kan bedømme millioner af poster på få sekunder og hurtigt spore og mitigere trusler. Det indeholder indbyggede connectorer, så man let kan inddrage populære sikkerhedsløsninger, og den understøtter alle logformater i åben kildekode såsom CEF og Syslog.

Microsoft Defender består af Microsoft 365 Defender og Microsoft Defender for Cloud.

  • Microsoft 365 Defender udnytter porteføljen i Microsoft 365 Sikkerhedscenter til automatisk analyse af data på tværs af domæner og kan kompilere et fuldstændigt billede af hvert angreb på et enkelt dashboard, så du som administrator har det forkromede overblik.
  • Microsoft Defender for Cloud er en løsning til administration Cloud Security Posture Management (CSPM) og Cloud Workload Protection (CWP), der finder svage punkter på tværs af din cloudkonfiguration, hjælper med at styrke dit miljøs overordnede sikkerhedsniveau og kan beskytte arbejdsbelastninger på tværs af multicloud- og hybridmiljøer mod det stigende antal trusler.
Superusers
karlebovej 91
3400 Hillerød

Superusers

SuperUsers a/s er en dansk virksomhed, vi er 40 kolleger, som siden 1984 har haft over 50.000 personer på kursus indenfor operativsystemer, databaser, netværk og program-udvikling. Vi gør os umage!SuperUsers a/s leverer IT-viden og løsninger, fra vores afdelinger i Hillerød...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret