C++ Programming Advanced

Superusers
Startdatoer
Hillerød
22-05-2023  
24.000 DKK
23-10-2023  
24.000 DKK
Online
22-05-2023  
24.000 DKK
23-10-2023  
24.000 DKK

Kursusbeskrivelse

Dette kursus er et af vores mest avancerede, men samtidig et af vores mest givende kurser, hvis du virkelig vil til bunds i C++ sproget i dets moderne udgave.

Vi lægger i kurset vægt på den seneste C++ standard, C++20, hvor der er kommet mange nyskabende elementer ind i sproget. På den objektorienterede front er begreber som Design Patterns i højsædet - hvordan undgår vi at lave løsninger på problemer, som allerede er blevet elegant løst af branchens bedste udviklere?

Der lægges specielt vægt på begreber som korrekthed og sikkerhed i det underliggende kodeniveau - hvordan sikrer man, at memory ikke bliver misbrugt? Herigennem berører vi, hvordan data konverteres fra én type til en anden, og vi ser nærmere på, hvad man overhovedet kan konvertere.

Vi kommer også ind på, hvordan operator overload kan anvendes til at håndtere pointere og parameterlister således, at programmet beviseligt ikke KAN fejle. Hertil anvendes smartpointere, som vi selv kan definere og udnytte. Alternativt kan klassebibliotekets indbyggede og gennemtestede smartpointere anvendes.

Til gennemløb af store datamængder tilbyder C++ mange muligheder - iteratorer og generiske algoritmer hjælper med at fokusere på logikken fremfor implementeringen til brug i teamwork, og med ranges og pipelines kan man få et simplere og mere effektivt gennemløb.

Kurset ser også på de nyeste tiltag indenfor sprog-paradigmer - objektorienteret vs. funktionel programmering. C++ har med C++11 fået lambdaer og anonyme funktioner, der sammen med begreber som closures giver mulighed for også at håndtere udviklingssituationer, hvor problemerne er mere funktions-lignende end objekt-orienterede.

Endeligt ser vi nærmere på de nyeste tiltag i C++'s klassebibliotek, bla. multithreading og regulære udtryk.

Kurset veksler mellem teori og praksis, hvorfor der vil være rige muligheder for at eksperimentere med de mange nye sprogkonstruktioner i hands-on øvelser.

Om udbyderen

Superusers

SuperUsers a/s er en dansk virksomhed, vi er 40 kolleger, som siden 1984 har haft over 50.000 personer på kursus indenfor operativsystemer, databaser, netværk og program-udvikling. Vi gør os umage!SuperUsers a/s leverer IT-viden og løsninger, fra vores afdelinger i Hillerød...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Superusers

karlebovej 91
3400 Hillerød

Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.