Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Distanceledelse

Summit Consulting
3 dage
Dansk
Firmakurser
Landsdækkende
16.600 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Distanceledelse

Forløb om distanceledelse for ledere med medarbejdere på distancen.

Undersøgelser viser, at ca. en tredjedel af ledere har medarbejdere og/eller ledere, kollegaer og samarbejdspartnere placeret på forskellige lokationer inden og uden for landet. Distanceledelse er således for mange et grundlæggende vilkår i dagligdagen og derfor en ledelsesdisciplin, som skal kunne mestres. Ledelse på distancen kræver derfor noget andet og særligt end de "normale" ledelsesopgaver, fordi meget af det, vi anvender i god, synlig og nærværende ledelse, bliver vanskeligere at udøve på distancen.


Indhold
Forløbet tager udgangspunkt i deltagernes egne erfaringer og udfordringer. Vi arbejder med lederrollen, organisationen/kulturen, relationerne, udviklingen og resultatopnåelsen. Undervisningen er afvekslende mellem oplæg, øvelser, drøftelser, erfaringsudveksling, refleksioner og identificering af handleplaner i forhold til deltagernes egne ledelsesopgaver:

  • Hvad er distanceledelse?
  • Rammer, muligheder og begrænsninger
  • Behovet for tydelighed og klar forventningsafstemning
  • Beslutninger og arbejdsprocesser
  • Ledelseskommunikation og virkemidler
  • Relationer, samarbejde, udvikling og resultatopnåelse på distancen
  • Planlægning, opfølgning og feedback


Udbytte

Som deltager vil du opnå at blive en tydelig, tillidsfuld og resultatskabende distanceleder. Du lærer at få afstemt forventninger og skabt tillid til dine medarbejdere og kollegaer på distancen. Du får redskaber til at håndtere de udfordringer og dilemmaer, der hører til distancelederens hverdag, og du får indsigt i, hvordan du får skabt involvering og resultatskabelse på tværs af fysiske, kulturelle og faglige distancer.

Varighed
Forløbet varer 2 dage (med overnatning) samt 1 dag herefter.

Målgruppe

Forløbet om distanceledelse er rettet mod ledere, som ikke til daglig har face-to-face kontakt med medarbejderne på grund af forskellige placeringer i landet/udlandet, og som derfor har brug for at udvikle ledelsesfærdigheder og kompetencer til at skabe tillid, samarbejde og resultater på distancen.

Pris

Pris pr. deltager: kr. 16.600,-.

Om udbyderen

Summit Consulting

Summit Consulting har en position blandt de førende danske konsulenthuse. Vores unikke kompetence er, at vi udvikler ledelser og ledere til at skabe stærke og holdbare resultater.  Summit Consultings konsulentteam består af en række engagerede og højtuddannede medarbejdere, der alle...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Summit Consulting

Lyngsø Alle 3
2970 Hørsholm

Telefon: 70 20 33 20
www.summit-consulting.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om Distanceledelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer