Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Coaching som ledelsesdisciplin

Summit Consulting
3 dage
Dansk
Firmakurser
Landsdækkende
16.600 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Coaching

Et målrettet og effektivt ledelsesværktøj.

Coaching er en ledelsesdisciplin som skal benyttes, når man ønsker at udvikle præstationsevnen og kapaciteten i sit ansvarsområde og dermed sikre bedre resultater og mere tilfredse medarbejdere. Coaching udvikler dine medarbejdere, øger din delegeringsevne og skaber bedre resultater.

Indhold

På dette kursus får du mulighed for at oparbejde, forankre og implementere kompetencer inden for coaching, og kurset udvikler dine færdigheder som coach, din selvindsigt samt din evne til at observere og give feedback, der er konstruktiv, udviklende og tilpasset situationen og medarbejderen. Der vil være en række teoretiske oplæg som udgangspunkt for forståelse af coaching som samtaleform og gennemgang af en lang række teknikker, der er nødvendige, for at coachingen bliver succesfuld. Kurset er et action learning kursus, hvor coaching trænes på et praktisk niveau for at give konkret erfaring med disciplinen. Du vil på egen krop mærke effekten af coaching og få en erkendelse af, hvad coaching kan, når coachingen er succesfuld. Du vil blive udfordret på dine væsentligste udviklingsområder samt modtage central feedback på din personlige fremtræden.

Udbytte

Efter kurset har du fået indsigt i, hvordan lederrolle og stil påvirker andre – og hvordan det kan håndteres effektivt. Du har fået en teoretisk forståelse af, hvad der sker gennem coaching, og du har fået konkret erfaring med at strukturere og gennemføre et coachingforløb. Alt dette vil resultere i kommunikation af høj kvalitet, der giver bedre ledelse, bedre resultater og skaber bedre forudsætninger for udvikling af medarbejderne.

Forløb og varighed

Kurset er et 2-dages internatkursus samt en opfølgningsdag 2 måneder senere med forberedelse inden kurset.

Målgruppe

Kurset henvender sig til ledere, som ønsker at forstå coachingens forretningsmæssige potentiale samt udvikle deres konkrete kompetencer gennem intensiv træning, feedback og refleksion.

Pris

Kr. 16.600,- ekskl. moms.

Om udbyderen

Summit Consulting

Summit Consulting har en position blandt de førende danske konsulenthuse. Vores unikke kompetence er, at vi udvikler ledelser og ledere til at skabe stærke og holdbare resultater.  Summit Consultings konsulentteam består af en række engagerede og højtuddannede medarbejdere, der alle...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Summit Consulting

Lyngsø Alle 3
2970 Hørsholm

Telefon: 70 20 33 20
www.summit-consulting.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om Coaching som ledelsesdisciplin

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer