Summit Consulting

Summit Consulting - Leading, Business, People

Summit Consulting – Leading, People, Business

Summit Consulting har en position blandt de førende danske konsulenthuse. Vores unikke kompetence er, at vi udvikler ledelser og ledere til at skabe stærke og holdbare resultater. 

Summit Consultings konsulentteam består af en række engagerede og højtuddannede medarbejdere, der alle har mere end 15 års erfaring med organisation og ledelse. Vi har kun erfarne medarbejdere, hvoraf mange selv har ledelsesbaggrund. Vi er uhøjtidelige og direkte, fordi vi har ansvaret for, at I får det udbytte, I forventer. Når vi skal beskrive os selv, gør vi det ofte ved at sige, at vi er de mest forretningsdrevede psykologer og de mest empatiske ledelseskonsulenter.

Vores vision er...

...at skabe det mest passionerede udviklingsmiljø i branchen og blive det konsulenthus, der opleves som den mest resultatskabende samarbejdspartner. Vi vil være kendt for at gå længst for at sætte nye standarder for integreret forretningsudvikling, der skaber værdi for vores kunder.

Vores arbejdsmetode

Vi har stærke ambitioner om fortsat at udvikle metoder og kompetencer, så vi bliver ved med at være den foretrukne leverandør hos vores kunder. Helhedssynet på ledelse gennemsyrer hele vores arbejdsmetode, og vores fokus er at styrke organisationer. Det gør vi ved altid at holde et dobbelt fokus på løsninger, der integrerer ledelsesudvikling med organisationsudvikling og vice versa.

Når vi arbejder med strategi, har vi fokus på at gøre processen ledelsesdrevet og sikre forankring i organisationen. Og når vi arbejder med ledelsesudvikling, er udgangspunktet organisationens konkrete behov, og at lederne skal kunne levere strategien.

Vi tror på, at god ledelse er det bedste middel til at skabe resultater. Uddannelser - Summit Consulting

Åben uddannelse
Ledelse og organisation Længde Pris By Gennemsnit
Statens Ledertalenter - Værdiskabelse for dig og din organisation 6 måneder 36.600 DKK Nordsjælland
Ledelse i praksis
Ledelse af stress – Lær at håndtere og forebygge medarbejderstress 14 timer 4.800 DKK Hørsholm

Jeg vil gerne kontaktes

Udfyld formularen, hvis du gerne vil i kontakt med Summit Consulting og høre mere om deres uddannelser.

  Kom i direkte kontakt med den uddannelsesansvarlige

  Få relevant information

  Beslut dig omkring tilmelding

Errors
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit

Kontaktinformation til Summit Consulting

Summit ConsultingLyngsø Alle 3
2970 Hørsholm

Telefon: 70 20 33 20

www.summit-consulting.dk