Viser 1-5 af 5
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-5 af 5

Tag på Green Belt kursus og lær at styre Six Sigma-projekter

Ønsker du at supplere dine Six Sigma færdigheder og få en Green Belt cerficering? Green Belt uddannelsen er en internationalt anerkendt kvalifikation - og du får et bevis for dine kvalifikationer.

Green Belt træning kan resultere i betydelige besparelser for din virksomhed. Med en Green Belt certificering lærer du at forbedre processer - og gør derigennem arbejdsgange mere effektive. 

Green Belts (grønne bælter) er en del af Lean Six Sigma teamet. Six Sigma er et kvalitetsledelsesværktøj. Et sæt af metoder med en tilhørende praksis, der stræber efter at forbedre processer systematisk.

Tag et Green Belt kursus

Green Belt træning

Certificeringen vil lede dig gennem det centrale Green Belt pensum, der omfatter Six Sigma værktøjer og metoder, og du lærer at anvende disse.

For at kunne få et Green Belt certifikat, skal et Six Sigma projekt udføres tilfredsstillende. Green Belts kan senere vælge at fortsætte uddannelse for Black Belts.

Her kan du desuden læse om white beltsyellow belts og master black belts

Hvor kan jeg tage et Green Belt kursus? 

Du kan tage et Green Belt kursus hos private kursusudbydere rundt om i Danmark. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen