Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Lean Six Sigma Green Belt Basic

Storm – House of Six Sigma
9 dage
Kursus
Holte, Online
Startdato: 20-10-2020 - Holte
29.900 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Uddannet Lean Six Sigma Green Belt på kun 9 dage

COVID-19

Hos Storm tager vi Corona alvorligt og overholder altid gældende myndighedskrav.

Kurset gennemføres fortsat–  men nu også med mulighed for interaktiv og virtuel undervisning. Ring på 7020 7141, hvis du vil vide mere.

_______________________________________________________________________________

Du får værktøjer og viden til at tage kvalificerede og velfunderede beslutninger i arbejdet, baseret på data, kunder og processer.

Lean Six Sigma Green Belt (Basic) uddannelsen giver dig kompetencer og viden til at styre, lede, strømline og skabe resultater i din organisation. Du får værktøjer og viden til at tage kvalificerede og velfunderede beslutninger i arbejdet, baseret på data, kunder og processer.

Lean Six Sigma Green Belt (Basic) tilbyder et mere komprimeret uddannelsesforløb, sammenlignet med den klassiske Lean Six Sigma Green Belt uddannelse. Med denne Lean Six Sigma Green Belt (Basic) uddannelse gennemfører du ni kursusdage i Lean Six Sigma, hvor du undervejs omsætter teori til praksis gennem en fælles case med de øvrige deltagere. Gennem kun ni dage, er du altså uddannet og eksamineret Lean Six Sigma Green Belt.

Dit udbytte af uddannelsen

Med en Lean Six Sigma Green Belt (Basic) bliver du præsenteret for de grundlæggende værktøjer og værdier indenfor Lean Six Sigma. Du gennemfører ni dages undervisning, som giver dig de nødvendige redskaber til at planlægge, skabe og implementere procesforbedringer i egen organisation. Du får masser af sparring og praktiske øvelser, som giver dig ny inspiration og motivation.

Vær opmærksom på, at denne uddannelse ikke er IASSC akkrediteret. Ønsker du en IASSC akkrediteret uddannelse, skal du tage en klassisk Lean Six Sigma Green Belt.

Med en Six Sigma Green Belt (Basic) bliver du i stand til at:

  • anvende Lean Six Sigma værktøjskassen i dit daglige arbejde – både gennem projekter og din måde at tænke daglige problemstillinger og problemløsning på
  • kortlægge, analysere og optimere dine processer
  • tænke både interne og eksterne kundekrav ind i samtlige arbejdsopgaver og planlægning, samt at gøre disse kundekrav operationelle og målbare
  • forstå og bruge data som led i dit daglige arbejde
  • anvende DMAIC-projektmetoden til problemløsning og årsagsanalyser
  • bruge værktøjer indenfor idegenerering og løsningsudvikling
  • sikre fastholdelse af forbedringer gennem kontrol- og reaktionsplaner
  • forstå vigtigheden af visuel styring og forandringsledelse

Indhold på uddannelsen

Din Lean Six Sigma Green Belt (Basic) består af ni kursusdage, hvor du bliver introduceret til temaer som blandt andet procesforståelser, Lean Six Sigma ledelse, analyse, kapabilitet og styring af forbedringer. 

Målgruppe

Lean Six Sigma Green Belt (Basic) uddannelsen er til dig der ønsker at få viden og kompetencer indenfor de grundlæggende værktøjer i Lean Six Sigma, gennem et hurtigt, men effektivt, forløb på kun ni kursusdage. Uddannelsen henvender sig endvidere til dig, der ikke nødvendigvis har behov for at lære de store statistiske analyser, men blot behøver indsigt i de mest essentielle statistiske værktøjer til det daglige ledelses- og procesarbejde.

Lean Six Sigma Green Belt (Basic) er til dig, der ikke har behov for at anvende Lean Six Sigma værktøjerne i egen praksis under uddannelsen. Står du med nogle konkrete problemstillinger, som du ønsker at anvende Lean Six Sigma værktøjer til at løse, bør du overveje enklassisk Lean Six Sigma Green Belt uddannelse,hvor du udfører et DMAIC-projekt i egen organisation.

Står du med nogle konkrete problemstillinger, som du ønsker at anvende Lean Six Sigma værktøjer til at løse, bør du overveje en klassisk Lean Six Sigma Green Belt uddannelse.

Sted

Denne uddannelse tilbydes både på Sjælland (Holte) og i Jylland (Vejle).

Eksamen og diplom

Diplom udleveres.

Der vil være en endelig "eksamen" efter uddannelsesforløbet, som sikrer forståelse for kursernes indhold.

Pris

Uddannelsen koster 29.900 kr. ekskl. moms.

Om udbyderen

Storm – House of Six Sigma

Lean Six Sigma uddannelser

Storm – House of Six Sigma er en national anerkendt nøglespiller inden for Lean Six Sigma. Med mange års erfaring med at optimere og implementere i en række meget forskellige nationale og internationale kontekster fungerer vi som et niche-konsulenthus. Vores...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Storm – House of Six Sigma

Kongevejen 415
2840 Holte

Få information

Udfyld formularen for mere information om Lean Six Sigma Green Belt Basic

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,6)
Baseret på 114 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: