Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Social Media Advisor

SmartAcademy
Varierende længde
Åben uddannelse
Kolding
Startdato: Kontakt for information - Kolding
7.600 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Lær at bruge sociale medier i en professionel kontekst

Der er rift om dygtige medarbejdere, som forstår at arbejde med sociale medier i virksomhedens kommunikation - og skabe synlige resultater.

På dette kursus i sociale medier får du ny viden og inspiration til dit arbejde med sociale medier, marketing og kommunikation.


Dit udbytte af kurset Social Media Advisor

I løbet af de 6 dages undervisning udvikler du dine kompetencer og får en række værktøjer, der gør dig i stand til at arbejde med strategi-udvikling og håndtere virksomhedenssocialmediakommunikation og content professionelt og effektivt.

Med de konkrete værktøjer bliver du i stand til at gøre sociale medier til en fast og integreret del af virksomhedens marketing og kommunikation. Uddannelsen bringer dig helt up to date med ny viden fra eksperter, der alle arbejder praktisk med sociale medier til daglig.


Indhold på kurset

Du bliver introduceret til Social Strategy, hvor du igennem en forretningsanalyse får et afgørende indblik i virksomhedens mangler og muligheder i den digitale sfære.

Du bliver bl.a. bevidst om dine produkters brugerinvolverings- og digitale potentiale og du får værktøjer til at lægge en digital strategi for virksomheden.

Du lærer om:

  • Værdien i at forstå mennesker for at skabe et troværdigt brand
  • Baggrunden for sociale medier
  • Netværkstankegangen, kommunikation og engagement
  • Strategiudvikling – metoder og teorier
  • Opbygning af dialog og brugerinvolvering
  • Styring, effektmåling og succeskriterier
  • Medieforbrug og brugeradfærd 
  • Praktisk anvendelse af aktuelle platforme
  • Ledelse afsocialmediaarbejdet og formulering af politikker

Målgruppe

Uddannelsen er for dig, der arbejder professionelt med sociale medier som kommunikationskanal i din virksomhed, fx som Social Media Manager, og som gerne vil have en dybere indsigt i præmisserne for at arbejde strategisk og praktisk med de forskellige medieplatforme. 

Pris

Social Media Advisor består af faget Sociale medier: 7.600 kroner, samt e-bogen ”How to Study Guide” 200 kroner. E-bogen indeholder Smart Academys indledende fag i studieforberedelse, studieteknik og projektskrivning.

Video

Om udbyderen

SmartAcademy

Smart Academy

IBA Erhvervsakademi Kolding og EASV Erhvervsakademi Sydvest er gået sammen om at danne Smart Academy med det formål, at tilbyde de bedste undervisningsforløb, der skaber værdi og forandringer for vores deltagere og deres organisationer. Hos Smart Academy tilbyder vi et...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

SmartAcademy

Spangsbjerg Kirkevej 103
6700

Mobil +45 4177 5717


Få information

Udfyld formularen for mere information om Social Media Advisor

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: