Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Diplomuddannelse i Transport og supply chain optimering

SmartAcademy
Varierende længde
Diplomuddannelser
Esbjerg
Startdato: Kontakt for information - Esbjerg

Hvorfor vælge SmartAcademy?

Videregående uddannelser med højt fagligt niveau, der kan anvendes i praksis

Udgangspunkt i arbejdsrelaterede problemstillinger

Høj kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Transport

Diplomuddannelse i Transport og Supply Chain Management

Tag diplomuddannelse i Transport og supply chain optimering og bliv i stand til at identificere økonomiske og forretningsmæssige problemstillinger og implementere praktiske løsninger

Uddannelsen er udviklet af transportsælgere med det klare formål, at højne dine kvalifikationer og faglighed helt specifikt inden for transport, spedition og logistik. Uddannelsen er den eneste af sin art i Danmark.

Dit udbytte af en diplomuddannelse i Transport og Supply Chain Management

Med diplomuddannelsen i transport og supply chain optimering bygger du oven på din praktiske erfaring, så du får ny teoretisk viden, mens du er i job. I undervisningen arbejder du med egne cases i en brancherettet undervisningsform, der giver den rette balance mellem teori og praksis.

Efter endt uddannelse kan du: 

  • identificere økonomiske og forretningsmæssige problemstillinger og implementere praktiske løsninger
  • udvikle og igangsætte analysesystemer til brug for ledelsesbeslutninger
  • tage ansvaret for virksomhedens økonomiske sammenhænge, tilbudsgivning og styring og forretningsudvikling samt værdikædeoptimering

Målgruppe

Uddannelsen er målrettet dig, der arbejder i speditions- og transportbranchen, og som ønsker viden og faglighed på et højt strategisk niveau. Du får profesionelle unikke strategiske kompetencer og viden inden for speditions- og transportområdet.

Pris

  • Hvis du er i job, kan du også søge Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) til rigtigt mange af de uddannelser, du finder på Smart Academy.
  • Er du faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på akademiniveau med op til 10.000 kr. om året.

Akademi- og diplommoduler er i høj kurs på arbejdsmarkedet, og medarbejdere med en akademi- eller diplomuddannelse er eftertragtede. Derfor kan du søge om økonomisk tilskud til vores uddannelser. Mange kan søge en eller anden form for tilskud til uddannelse. Men ikke alle er klar over det. Derfor har vi samlet de vigtigste oplysninger, så du ikke risikerer at overse denne mulighed. 

Om udbyderen

Smart Academy

Vi tilbyder de bedste undervisningsforløb, der skaber værdi og forandringer for vores deltagere og deres organisationer. Hos Smart Academy tilbyder vi et bredt udvalg af efteruddannelser på akademi-, og diplomniveau inden for ledelse og projektledelse, produktion og innovation, salg og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

SmartAcademy

Spangsbjerg Kirkevej 103
6700

Mobil +45 4177 5786

Få information

Udfyld formularen for mere information om Diplomuddannelse i Transport og supply chain optimering

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.