Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Det strategiske lederskab - online kursus

SmartAcademy
7 uger
E-learning
Fjernundervisning
9.800 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Online undervisning | Det strategiske lederskab

Forstå det strategisk lederskab, og bliv bedre til at nå organisationens mål. 

Misforståelser og konflikter er en del af dagligdagen for mange ledere og medarbejdere. Det er med til at dræne energier og gøre de menneskelige ressourcer ineffektive. Hvis tid er penge for din organisation, så er det nu, du skal have styr på både ledelsesteorier og -værktøjer.

Dette fag tilbydes som online undervisning.


Dit udbytte af faget Det strategiske lederskab 

Med dette fag øger du dine kompetencer inden for menneskelig udvikling og adfærd og skaber derved de bedste medarbejderbetingelser på såvel gruppeniveau som på det personlige plan.

Du bliver i stand til at udvise ledelsesmæssig handlekraft, og til at omsætte strategiske mål til konkrete udviklingsprocesser ud fra din virksomheds aktuelle situation. Under forløbet får du desuden vigtige værktøjer til dine daglige ledelses-udfordringer.


Indhold på faget

Det strategiske lederskab er obligatorisk på akademiuddannelsen i Ledelse.

Faget tager dig med ind i en verden af ledelsesformer og -stile. Du bliver i stand til at arbejde med  strategi, og bliver bevidst om, hvordan kultur og værdier spiller sammen med virksomhedens overordnede mission og vision. Endvidere tilegner du dig også viden om forandringsledelse, ledelsesteorier, kompetenceudvikling og lærerprocesser.

På faget vil du blandt andet blive introduceret for:

  • Strategiske teorier og modeller
  • Strategisk analyse, udvikling og implementering
  • Udvikling af ledelsesprocesser, der omsætter strategien til praksis. En proces der skaber ejerskab mening og handling hos medarbejdere og ledere i organisationen/afdelingen
  • Forandringsprocesser og forandringsledelse
  • Personligt, reflekteret og autentisk lederskab i forbindelse med strategiprocessen
  • Organisationens kultur, vision, mission og værdier


Forudsætninger ved online undervisning

Vores erfaring siger os, at du især skal være opmærksom på følgende punkter for at få et optimalt læringsudbytte af et online-forløb:

  • Tekniske færdigheder: Du skal have adgang til PC, head-set og mikrofon samt kunne bruge Microsoft Teams (vi hjælper med instruktion)
  • Studiekompetencer: Et online forløb kræver en vis selvstændighed, selvdisciplin, struktur og vilje til aktivt at arbejde med det faglige stof
  • Social forudsætninger: Du skal være villig til at deltage både skriftligt og mundtligt i undervisningen, således at du bliver en aktiv del af gruppen

Målgruppe

Faget er for dig, der vil være en mere sikker og kompetent leder. Faget er for dig, der gerne vil dygtiggøre dig i lederskab, strategisk kompetenceudvikling. Du har måske allerede ledererfaring, og ønsker et bedere teoretisk fundament for din lederrolle.

Eksamen og diplom

Faget afsluttes med et skriftligt projekt og en mundtlig eksamen.

Om udbyderen

SmartAcademy

Smart Academy

IBA Erhvervsakademi Kolding og EASV Erhvervsakademi Sydvest er gået sammen om at danne Smart Academy med det formål, at tilbyde de bedste undervisningsforløb, der skaber værdi og forandringer for vores deltagere og deres organisationer. Hos Smart Academy tilbyder vi et...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

SmartAcademy

Spangsbjerg Kirkevej 103
6700

Mobil +45 4177 5717


Få information

Udfyld formularen for mere information om Det strategiske lederskab - online kursus

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: