Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Akademiuddannelse i Human Resources

SmartAcademy
Varierende længde
Akademiuddannelser
Kolding
Startdato: Kontakt for information - Kolding

Kursusbeskrivelse

akademiuddannelse

Tag en akademiuddannelse i Human Resources

Medarbejderne er virksomhedens vigtigste aktiv. Deres trivsel, motivation og kompetencer kan aflæses direkte på virksomhedens bundlinje, og det er derfor af stor betydning, at du som HR medarbejder kan dit håndværk.


Dit udbytte af akademiuddannelsen Human Resources

På denne HR uddannelse får du en rygsæk fuld af værktøjer, du kan anvende i praksis, så du effektivt og professionelt kan være med til at understøtte og udvikle virksomhedens HR-strategi med fokus på medarbejdernes trivsel og kompetencer.

Du opnår viden om, hvad arbejdet med HR indeholder, og du bliver bedre til at prioritere dine daglige HR-opgaver. Du lærer at arbejde strategisk med kompetenceudvikling og forandringsprocesser, og du får indblik i, hvordan HR-indsatsen aktivt kan bidrage til, at virksomheden når sine mål.


Indhold på uddannelsen

Akademiuddannelsen i HR er en kompetencegivende og specialiseret uddannelse, hvor du bliver i stand til at arbejde professionelt med HR på alle niveauer, så du helt naturligt lærer at tænke HR-strategien ind i alle virksomhedens arbejdsopgaver.

Uddannelsens opbygning

Uddannelserne består af moduler, som man kan tage enkeltvis eller stykke sammen til en fuld akademiuddannelse. En fuld akademiuddannelsen består af i alt 60 ECTS med 3 obligatoriske fag, en række valgfag og afsluttes med et afgangsprojekt. 

Obligatoriske fag – i alt 30 ECTS

  • Den strategiske HR-funktion - 10 ECTS
  • Strategisk kompetenceudvikling - 10 ECTS
  • Organisationsudvikling i HR-perspektiv – 10 ECTS

Valgfrie fag – vælg 20 ECTS

  • HR i en global verden – 10 ECTS
  • HRs servicering af linjeledelsen – 10 ECTS
  • Personalejura – 10 ECS
  • Samtalen som redskab – 10 ECTS
  • Rekruttering – 5 ECTS

Afgangsprojekt – 10 ECTS

Du kan frit vælge mellem valgfagene inden for fagområdet ledelse, og de skal som minimum udgøre 10 ECTS point af dine valgfrie fag. Du har desuden mulighed for at vælge fag fra andre akademiuddannelser, dog højst 10 ECTS. Valgfagene afhænger udelukkende af dit valgte fokusområde på uddannelsen.

adgangskrav

Du skal have en gymnasial uddannelse, en grunduddannelse for voksne (GVU), en relevant erhvervsuddannelse (EUD) eller relevant uddannelse på tilsvarende niveau samt minimum 2 års relevant erhvervserfaring for at blive optaget.

Herudover optager vi ansøgere, der har andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der kan sidestilles med adgangskravene. Desuden ansøgere der efter en individuel kompetencevurdering vurderes at have realkompetencer, der svarer til adgangskravene.

Eksamen og diplom

Når du har afsluttet 60 ECTS, er du akademiuddannet i HR. Det svarer til en kort videregående uddannelse.

Pris

Prisen for akademiuddannelse i Human Resources afhænger af hvilke fag du vælger at sammensætte samt om du vælger at gennemføre hele uddannelsen eller enkelte fag. 

Om udbyderen

SmartAcademy

Smart Academy

IBA Erhvervsakademi Kolding og EASV Erhvervsakademi Sydvest er gået sammen om at danne Smart Academy med det formål, at tilbyde de bedste undervisningsforløb, der skaber værdi og forandringer for vores deltagere og deres organisationer. Hos Smart Academy tilbyder vi et...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

SmartAcademy

Spangsbjerg Kirkevej 103
6700

Mobil +45 4177 5717


Få information

Udfyld formularen for mere information om Akademiuddannelse i Human Resources

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: