METAsundhedsterapeut

Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi, i København (+1 lokationer)
Længde
18 dage
Pris
25.000 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Længde
18 dage
Pris
25.000 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

METAsundhedsterapeut

METAsundhed - Lær om de fysiske symptomers sammenhæng med følelser.

Når du som behandler arbejder med METAsundhed vil det sige, at du arbejder ud fra at der er en sammenhæng mellem vores symptomer og vores følelser, og at vi, ved at arbejde med de bagvedliggende følelsesmæssige årsager, også kan påvirke symptomerne. Det vil sige at forskellige lidelser, for eksempel gigt, kan hænge sammen med følelsesmæssige forhold.

STPT’s uddannelse gør det muligt for dig som behandler at, tilbyde dine klienter målrettet arbejde med de stress/løsningstriggere og uhensigtsmæssige overbevisninger, de har forbundet med deres symptomer. Hvorfra klienten bliver i stand til at fuldende autoregulationen i et dybt samarbejde med kroppens intelligens.

Kroppen med alle dens celler, forsøger hele tiden at hjælpe os ved at tilpasse sine biologiske programmer til de situationer vi står i, eller har været i.

Når dine klienter bliver bevidste om disse bagvedliggende årsager til deres symptomer, vil personlig udvikling være uundgåeligt og de livshændelser som før trigget dem, vil ikke længere have indvirkning på deres organisme, fordi der nu bliver taget hånd om dem.

Ud fra METAsundhedsmodellen kan dine klienter få muligheden for at se objektivt på deres symptomer og sygdomme, og beskriver dem som værende intelligente processer, der er naturligt forekommende og en vigtig del af kroppens overlevelsesstrategi.

METAsundhed også kaldet Den Psykosomatiske Traumemodel har fundament i menneskets urbiologi, hvorfra der bygges bro mellem følelser, oplevelser, overbevisninger, fysiske symptomer og psykiske ubehag/problemer.

Dine klienter vil opdage at de fysiske og psykiske ubalancer de oplever i kroppen, afspejler konkrete livshændelser som de ”trigges” ind og ud af, igennem hele deres liv.

Som METAsundhedsterapeut giver din behandling et holistisk billede, som er meningsfuld for dine klienter. Når klienten forstår denne sammenhæng, øges chancen for at der kan ske bedring på alle planer.

Hvorfor skal jeg overveje STPT’s METAsundhedsterapeut uddannelse?

På uddannelsen lærer du:

  • At hjælpe din klient med at forstå deres sygdomme i et psykosomatisk traumeperspektiv

  • At finde præcise triggere og UDIN’er hos din klient, som ligger bag ved de enkelte symptomer.

  • At udarbejde en komplet terapiplan, for at hjælpe din klient til at arbejde holistisk på alle områder for at få det bedre.

  • Sammenhængen mellem specifikke symptomer, relæer i hjernen og følelsesmæssige temaer.

Målgruppe

Inden uddannelsen er det et krav at man har taget grundkurset: "METASundhed – grundkursus."

Derudover er det også en forudsætning at man har tilegnet sig en følelsesforløsende metode, som for eksempel “Tankefeltterapi og Emotionel Frihedsteknik.”

Pris

Pris for 18 dage, 150 timers uddannelse

kr. 25.000,- inkl. certificering og det danske METAsundhedsopslagsværk

Uddannelsen har 150 timers uddannelse hvoraf 126 timer er klasseundervisning, altså i alt 18 dage.

Uddannelsen foregår som almindelig dagskole.

For at reservere din plads betales et depositum på 5.000 kr. ved tilmelding. Depositum refunderes ved framelding senest 1. måned før kursus start.

Afbetaling

Alternativt er der mulighed for en afbetalingsordning, der løber op til max. 12 måneder.

Skal du have uddannelsen genopfrisket, kan du tage hvert modul til kr. 4.000 eller hele uddannelsen for kr. 11.750 for alle moduler.

Uddannelsen er et obligatorisk modul på andet år af TPT Psykoterapeut-uddannelsen.

Ovennævnte priser gælder for de studerende, der tager METAsundhed for sig. Hvis man deltager på det fulde forløb af STPT’s Psykoterapeutuddannelse, opnås en besparelse.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om METAsundhedsterapeut
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi
Hellerupvej 10
2900 Hellerup

Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi

Vi tilbyder en psykoterapeutuddannelse, der er kendt for at vægte det psykoterapeutiske fundament, samtidig med at vi bruger traumeforløsende epigenetiske teknikker, der effektivt forløser den energi der er bundet op i traumerne såvel genetisk som miljømæssigt. Som færdiguddannet TPT´er, er...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret