Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Specialistuddannelse til SoveTerapeut

Sexologiskolen
Ca 1/2 år. I alt 4 Moduler á 3 dage.
Kursus
København
Startdato: 12-09-2023 - København
28.000 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

SoveTerapeut

SoveTerapeut | Sexologiskolen

Én af de ting vores sexliv og øvrige liv påvirkes mest af, er stress. Og søvn el. mangel på søvn er én af de ting der giver stress og viseversa. Næsten halvdelen af alle mennesker i Norden, sover dårligt *kilde DR d. 11.maj 2018.

Vi ved allerede meget om søvnbesvær og på denne uddannelse vil du møde både de østlige traditionelle metoder til at overkomme dårlig søvn og usund døgnrytme. Hertil kommer den moderne videnskabelige forskning på området!

Alle specialistuddannelserne på ialt 4 moduler. 3 moduler læses i København og 1 i Oslo. Denne Specialistuddannelse kræver, at du har Sexologuddannelsen. Dvs. at du som min. er optaget på og tilmeldt uddannelsen. Du er også velkommen til at søge ind, hvis du har anden relevant baggrund, er uddannet sexolog fra anden skole. Har kan der være tale om at du supplerer med 1-3 relevante moduler fra Sexologiskolens Sexologuddannelse.

Glæd dig til en spændende Specialistuddannelse – der bygger broer imellem øst og vest – videnskab og visdom!

Du vil under uddannelsen skulle have 2 søvnklienter, som døjer med søvnbesvær og har gjort det igennem længere tid. Du har 5 t. individuel konsultation med hver af de to personer, én mand og én kvinde. Konsultationerne er alle á 1 t. varighed og gives gratis. Dog v. udgifter til leje af klinikrum, er det klienten, der betaler lejen. Eleven har selv 2 t. obligatorisk egen-terapi hos relevant underviser.

Målgruppe

Du kan læse til SoveTerapeut, når du er optaget på Sexologuddannelsen. Men vi anbefaler at du også kombinerer dinTerapeutiskelinjemed Parterapeutuddannelsen og Tantralærer uddannelse. De fleste fagpersoner, som arbejder med terapi, møder kun alt for ofte et tillægsproblem med dårlig søvn. Det vil vil gerne hjælpe med – og vi ved hvordan man overkommer det!

Eksamen og diplom

Krav om fremmøde min. 90% for at kunne gå til eksamen, og blive certificeret. Skulle eksamen, mod forventning, ikke blive bestået første gang, er det muligt at gå op igen. Sexologiskolen afholder gennemsnitligt 3 eksaminer pr. år. Det er ikke muligt at holde orlov på Specialistuddannelserne.

Pris

Specialistuddannelse kr. 28.000. Pris v. samtidig ansøgning/ optagelse på Parterapeutuddannelsen – 3.000. Kan betales på én gang, 2 gange el. i 7 rater fordelt ud over uddannelsen.

Om udbyderen

Interesserer du dig for seksualitet, parforhold og vil du gerne hjælpe andre til et bedre liv med sig selv og med deres partner? Så er en uddannelse som sexolog eller en parterapeut lige dig. Sexologiskolen tilbyder en sexologuddannelse og en...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Specialistuddannelse til SoveTerapeut
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Sexologiskolen

Gunløgsgade 1, st.
2300 København S Islands Brygge

Telefon: 7026 55 77
Mobil 2670 5577
www.sexologiskolen.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om Specialistuddannelse til SoveTerapeut

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.