Specialistuddannelse i Ungeterapeut

Sexologiskolen
Ca 1/2 år. 6 Moduler á 2 dage.
Kursus
København
28.000 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

UngeTerapeut

Uddannelsen til UngeTerapeut

å denne Specialistuddannelse koncentrerer vi os om de Unge.

At arbejde med unge er ikke det samme som at arbejde med voksne. At være ung – perioden mellem barn og voksen, og bestemt ikke en let tid, for de fleste.

Vi arbejde med Henvendelsesskema og Samtykkeerklæring, idet vi arbejder under 18 år, meget af tiden. Det er både hårdt og udfordrende at være ung – og samtidig en tid fyldt med muligheder og energi – Så er det godt at have en UngeTerapeut at snakke med, når tingene brænder på – eller nye muligheder byder sig, og man bare har brug for en anden at snakke med, bare i det hele taget – og som ikke er familie eller venner.

Som UngeTerapeut bliver du én af søjlerne i den unges liv, idet mindste for den tid, samtalerne kører – og du bliver en nøgleperson i den unges liv – en professionel person, som den unge kan vende tilbage til år efter år, når der er problemer    i sexlivet og kærlighedslivet mm. og når gode, vigtige og eksistentielle beslutninger skal tages.

Eksempler på samtaler som UngeTerapeut

Samtaleemnerne kan være prævention, sexsygdomme, sorg, kriser, kærestesorg, vulvodyni og vaginisme, overgreb, flytte sammen med kæreste etc.

De mere alvorlige emner

Som UngeTerapeut vil du også møde unge kvinder og unge mænd, som har været udsat for overgreb og seksuelle digitale krænkelser mm. Derfor kender du, via uddannelsen, også til dé relevante og vigtige instanser, der i disse alvorlige tilfælde skal henvises til. F.eks. Rigshospitalets Center for Seksuelle Overgreb, BørneUngeModtagelsen etc.

Anmelder af overgreb og seksuelle digitale krænkelser mm

Du kender til lovgivningen på området, hvordan man anmelder og lidt om retspraksis, når det gælder voldtægt, forsøg på voldtægt, seksuelle digitale krænkelser etc.

Opgaver og Egen-Terapi + Supervision

Hver elev følger to Unge, mellem 15 og 17 år, med Samtykkeerklæring og tilladelse fra deres forældre. Opgave udarbejdes over forløbet og fremlægges med publikum i slutningen af studiet. Der er krav om 5 t. egen-terapi og supervision for hver elev.

Motiviation og eksempler på samtaler

Vil du gerne vejlede og hjælpe unge mennesker, er UngeTerapeut en god uddannelse for dig. Vi taler om komplekse situationer og “forbudte” følelser – skam – lyst – kærlighed – relationer – ære – kultur etc.

Paralleluddannelser

Uddannelser der passer rigtig godt sammen med UngeTerapeut, er den adgangsgivende uddannelse Sexolog, samt Parterapeut + Vaginal-Terapeut + Didaktisk Sexolog + MeditationsLærer – WellnessTerapeut. Det er altid godt at deltage på Intro, så du kan spørge mere ind til uddannelserne, og vide hvorfor de anbefales at læse sammen!

Målgruppe

Det er muligt at tage uddannelsen til UngeTerapeut, når du er optaget på, læser el. er færdiguddannet  Sexolog.

Eksamen og diplom

Alle Sexologiskolens uddannelser afsluttes med eksamen og certificering. Krav om fremmøde min. 90% for at kunne gå til eksamen, og blive certificeret. Re-/ sygeeksamen til næste eksamen på Sexologiskolen. Det er ikke muligt at tage orlov fra Specialistuddannelserne.

Pris

Specialistuddannelse kr. 28.000. Pris v. samtidig ansøgning/ optagelse på Parterapeutuddannelsen – 3.000. Kan betales på én gang, 2 gange el. i 7 rater fordelt ud over uddannelsen.

Om udbyderen

Interesserer du dig for seksualitet, parforhold og vil du gerne hjælpe andre til et bedre liv med sig selv og med deres partner? Så er en uddannelse som sexolog eller en parterapeut lige dig. Sexologiskolen tilbyder en sexologuddannelse og en...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Specialistuddannelse i Ungeterapeut
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser
Currently living in *
Nationality *

Kontaktinfo

Sexologiskolen

Gunløgsgade 1, st.
2300 København S Islands Brygge

Telefon: 7026 55 77
Mobil 2670 5577
www.sexologiskolen.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om Specialistuddannelse i Ungeterapeut

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.