Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Tag din sexologiuddannelse på Sexologisk Institut

Sexologisk Institut er etableret for at styrke sexologi som fag ved blandt andet at udbyde uddannelser, kurser og workshops i klinisk sexologi.

Som det eneste sted i landet bliver du på Sexologisk Institut undervist i affektfokuseret sexologisk behandling. Der er tale om en hel ny sexologisk behandlingsmetode, som er udviklet af indehaverne af instituttet, Inger Bugge og Phillip Keudel. Inger Bugge er cand. psych. og specialist i klinisk sexologi med autorisation fra NACS, og Phillip Keudel er speciallæge i obstetrik og gynækologi samt lægefagligt ansvarshavende for Sexologisk klinik på Sygehus Sønderjylland.

Hvad er affektfokuseret behandling?

Affektfokuseret sexologisk behandling adskiller sig fra traditionel sexterapi og inddrager teori og metoder fra affektfokuseret dynamisk terapi. Her arbejder man med begrebet blandede og konfliktfyldte følelser, som medfører angst og forsvarsmekanismer. Seksuelle vanskeligheder kan opstå, når en person har blandede og konfliktfyldte følelser for sin partner, som derfor er en form for forsvarsmekanisme. Når man har viden og færdigheder inden for dette, kan man behandle seksuelle vanskeligheder på en nuanceret og helhedsorienteret måde.

Mulighed for autorisation

På Sexologisk Institut kan du vælge mellem uddannelserne Sexologisk Counselling og Affektfokuseret Par- og Sexterapi, som er en evalueret og godkendt psykoterapeutuddannelse.

Begge uddannelser opfylder NACS-kriterierne (Nordic Association for Clinical Sexology) til sexologiuddannelser. Det betyder, at du har mulighed for at søge om autorisation. En autorisation fra NACS er en anerkendelse af, at du har gennemført en uddannelse af høj faglig kvalitet.

Hvem kan deltage i kurser og uddannelser på Sexologisk Institut?

For at deltage  i kurser og uddannelser på Sexologisk Institut skal du have en mellemlang eller lang uddannelse inden for psykologi, pædagogik eller det sundhedsfaglige område.

Det kan fx være, at du er psykolog, lærer, læge, sygeplejerske, socialrådgiver, pædagog, ergo- eller fysioterapeut med behov eller interesse for at videreudvikle dine kompetencer inden for sexologien.


Vis alle uddannelser afholdt hos Sexologisk Institut

Uddannelser

Åben uddannelse
Psykologi og terapi Længde Pris By Gennemsnit
Psykoterapeutuddannelsen affektfokuseret par- og sexterapi 4 år 182.000 DKK Sorø
Sexologisk Counselling 3 år 109.500 DKK Sorø
  • = Videopræsentation tilknyttet denne udbyder/uddannelse

Vis alle

Kontakt mig

Udfyld formularen, hvis du gerne vil i kontakt med Sexologisk Institut og høre mere om deres uddannelser.

  Kom i direkte kontakt med den uddannelsesansvarlige

  Få relevant information

  Beslut dig omkring tilmelding

Errors
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit

Kontakt

Sexologisk Institut

Storgade 34B
4180 Sorø

Telefon: 42 44 47 58
sexologiskinstitut.dk