Søgningen gav ingen resultater. Venligst prøv en Ny søgning

Mere information om Microsoft SharePoint

SharePoint er en Microsoft basseret platform som har mange anvendelsesmuligheder. Du kan her læse om de overvejelser der er relavante i relation til efteruddannelse og kompetenceudvikling for medarbejdere. 

Muligheder med SharePoint

Microsoft SharePoint er et alsidigt værktøj til databehandling, udgivelse og deling af indhold på nettet eller på virksomheders internet. Et kursus i SharePoint vil gøre det muligt for dig at til at høste de fulde fordele, og medarbejdere vil blive motiveret til at bruge softwaren bedre.

Kurser for forskellige grupper af brugere

Når din organisation bruger Microsoft SharePoint information management system, er der stor forskel på hvilke kompetencer forskellige medarbejdere har brug for. En lille del af medarbejdere er omfattet af gruppen "administratorer". Denne gruppe har behov mere uddannelse og løbende efteruddannelse end de medarbejdere som blot er brugere af systemet og derfor kun skal have grundlæggende viden om systemet.

Hvad har din virksomhed brug for?

Hvis din organisation planlægger en ny data management system, bør du allerede planlægningsfasen overveje, hvilke medarbejdere der har behov for efteruddannelse og tage det med i budgettet. I mange tilfælde er disse nye systemer er indført uden planlægning om efteruddannelse til medarbejdere, hvilket ikke er den optimale måde at implementere et nyt system på.

Bruger af SharePoint

På et kursus i brug af SharePoint vil du typisk lære dig at oprette sider, lave informationssøgning, kalender mv. Alle de nye medarbejdere bør have et kursus i SharePoint træning, når de starter i virksomheden og ikke har arbejdet med systemet tidligere.

Kurser for administratorer

Når du er administrator af et SharePoint system i din virksomhed er det nogle andre og mere specialiserede kompetencer du har brug for. Det kan fx være et kursus i konfigurering af Microsoft SharePoint servere, eller i administrationen og vedligeholdelse af MOSS serverne.

Mange muligheder for SharePoint

SharePoint er et af de mest omfattende data management systemer. Det kan være en virksomhed eller en organisations intranet eller interne netværk med organisationens dokumenter forbliver i god orden.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen