Viser 1-11 af 11
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-11 af 11

Hvad er Outlook?

Programmet Outlook er en del af MS Office-pakken, som blandt andet giver dig mulighed for at administrere og organisere dine e-mails, kontaktpersoner, notater samt din kalender,

Microsoft Outlook bliver i dag brugt i mange virksomheder som det daglige værktøj til håndtering af mailsystemet. De mange forskellige funktioner, som Outlook kan tilbyde er derfor fordelagtige at have kendskab til uanset jobfunktion, så du kan få det fulde udbytte af MS Outlook i din dagligdag.

Selvom Outlook ofte bruges alene, er programmet designet til at arbejde sammen med Microsoft Exchange Server. Exchange Server er en e-mail-baseret kommunikationsserver, som blandt andet gør det muligt for en virksomhed at dele informationer, give webbaseret adgang til information samt at understøtte e-mail på mobiltelefonen.

Kurser i MS Outlook

Vi har her samlet en lang række kurser inden for MS Outlook. Du kan f.eks. vælge at tage et Outlook kursus, som giver dig indblik i programmets grundlæggende funktioner. Du kan også finde videregående kurser, som er for dig, der ønsker at kende endnu mere til programmets mange funktioner, eller du kan vælge at tage et kursus i MS Outlook, som certificerer dig inden for området.

Klik på det Outlook kursus, der passer til dig og læs mere eller send en direkte henvendelse til kursusudbyderen for mere information.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen