Søgningen gav ingen resultater. Venligst prøv en Ny søgning

Læs mere om .NET kurser

Du finder her kurser og efteruddannelser i .NET. Kurserne henvender sig både til IT-professionelle og til folk, der er på vej ind i branchen. Alle kræver dog som det mindste et grundlæggende kendskab til programmering i et eller flere programmeringssprog. På nogle af kurserne opnår du at blive certificeret bruger, som i dag er en vigtig forudsætning for at finde ansættelse eller fastholde et job.

Kort sagt er .NET en software (samle-) platform, der gør det muligt at udvikle computerprogrammer (apps), især internetbaserede computerprogrammer, med en lang række forskellige programmeringssprog, VB.NET, C#, C++, Jscript m.fl.

Et kursus i .NET vil således altid være kombineret med undervisning i et af programmeringssprogene, i mange tilfælde Microsofts eget .NET sprog Visual Basic .NET og/eller C#. Sidstnævnte er det mest avancerede og foretrukne blandt professionelle.

.NET består dels af en såkaldt Common Language Runtime (CLR) som er ansvarlig for at køre programmet, som er udviklet til .NET, og et klasse-bibliotek, der stiller en komplet udviklings- og eksekveringsplatform til rådighed.

Microsoft .NET er i dag den største platform for udviklinger af apps. Den samler på en komplet måde de nødvendige faciliteter for at kunne udvikle programmer effektivt og hurtigt.

På et af de mere grundlæggende kurser i .NET vil du typisk blive få intro til Microsoft .NET skabelonen herunder Visual Studio og C#, typer, objektorienteret programmering, metoder og parametre m.m. På et højere niveau vil du blive undervist i emner som interfaces, delegates og events, generic, CLR, avanceret C#, Asynkrone metodeopkald m.m.

.NET kurser

» Klik her for .NET kurser i København

» Klik her for NET kurser i Århus

» Klik her for NET kurser i Taastrup

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen