Viser 1-1 af 1
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-1 af 1

Et Windows 10 kursus hjælper dig videre

Microsoft Windows er uden tvivl en af de mest populære software operativsystemer i verden. Lige siden Windows 1.0 i 1980'erne har Microsoft arbejdet på at videreudvikle systemet løbende. Windows 10 er netop en del af denne udvikling og byder på masser af nye funktioner. Arbejder du i Windows 10, eller skal du til det, er det vigtigt, at du er klædt på til at få mest ud af systemet. Her kan et Windows 10 kursus være til stor hjælp.

Få styr på Windows 10 med det rette kursus

Windows 10 blev officielt offentliggjort i 2015. Operativsystemet indeholder en lang række forbedringer og nye features, der skal gøre det nemmere og mere brugbart at arbejde i systemet. 

Arbejder du i Windows 10, kan du drage nytte af følgende:

  • Universal apps, der virker på tværs af Microsofts produkter samt f.eks. smartphones, tablets og Xbox
  • En opdateret startmenu, der både fungerer med mus og tastatur og touch screen
  • Virtual desktop system, også kaldet Task view, der gør det nemmere at organisere flere åbne programmer
  • Nye sikkerheds-features
  • Microsoft Edge web browser
  • Support til fingeraftryk og ansigtsgenkendelse

Microsoft tilbyder løbende opdateringer til både features og funktionaliteter i Windows 10 og har som udgangspunkt fået positive anmeldelser verden over.

Hvilket Windows 10 kursus er du ude efter?

Der findes mange forskellige slags kurser, der omhandler brug af Windows 10, alt efter dit niveau og den måde, du skal arbejde med systemet. Arbejder du f.eks. med installation, konfiguration og/eller administration af Windows 10 er det absolut nødvendigt, at du er klædt på med de rette kompetencer.

Et Windows 10 kursus er typisk for dig, der ønsker:

  • indblik i de nye funktioner og features, der findes i Windows 10
  • at blive klogere på, hvordan Windows 10 adskiller sig fra de andre versioner
  • at styrke dine kompetencer inden for netop det område i Windows 10, du skal arbejde med

Uanset om du søger et Windows 10 kursus, der kan kickstarte eller hjælpe dig videre i din karriere som IT-professionel, eller du ønsker at få indblik i brugerfladen, så du kan mestre systemet i praksis, findes der et Windows 10 kursus for dig.

Få en eftertragtet certificering i Windows 10

Mange Windows 10 kurser giver dig en certificering, der dokumenter din viden på det valgte område inden for Windows 10. IT-certificerede ansatte er særdeles efterspurgte i branchen, da de besidder unik specialistviden, virksomhederne kan drage nytte af.

Så ønsker du at blive en værdifuld ressource i din virksomhed, eller vil du tage nye udfordringer op i fremtiden, så er dine muligheder virkelig gode med de relevante IT-certificeringer i bagagen.

Se også: Windows 7 og Windows 8

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen