Viser 1-2 af 2
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-2 af 2

Sådan implementerer i samarbejde og integration i jeres IT-organisation

Mål nås bedst, når der er lagt en klar plan, og de bedste resultater opnås ligeså, når de gribes holistisk an. Det er netop på baggrund af det, at DevOps er blevet udviklet.

DevOps er en sammentrækning af Development og Operation og er navnet på en udviklingsmetode inden for it-systemer. Metoden består af en række anvisninger på, hvordan man bedst bygger bro mellem en organisations udviklings- og driftsaktiviteter på en måde, der fremmer kommunikation og samarbejde, kontinuerlig integration, kvalitetssikring og levering.

Samarbejde og integration er således de to helt store nøgleord, og I kan som IT-organisation med fordel implementere DevOps for på den måde at sikre sammenhæng og effektivitet i jeres organisation.

Derfor skal du tage et kursus i DevOps

Arbejder du i en IT-organisation og vil du gerne være med på den nyeste udvikling ? Så er et kursus i DevOps et rigtig godt sted at begynde, da du hermed vil få en fornyet og mere holistisk tilgang til arbejde med implementering af nye projekter i driften af allerede eksisterende aktiviteter.

DevOps

Det vil et kursus i DevOps typisk indeholde

Det egentlig indhold på et kursus i DevOps afhænger af, hvilken udbyder du vælger, ligesom antallet af undervisningsdage og niveau også sætter sit præg på pensum. Der er dog visse ting, som typisk vil blive gennemgået på alle kurser i DevOps. Det kunne blandt andet være følgende:

  • Introduktion til tankegangen bag konceptet DevOps
  • Gennemgang af fordelene ved DevOps
  • Historisk udvikling af DevOps
  • Gennemgang af DevOps-processen
  • Værktøjer og gennemgang inden for DevOps
  • Compliance og regulatoriske krav for DevOps

Du kan tage et kursus i DevOps

Du behøver ingen særlige forudsætninger for at deltage. Et kursus i DevOps er for alle, der overvejer at implementere metoden i egen organisation. Det er også for dig, der sidder som leverandør til andre, der benytter DevOps principper og metoder.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen