Søgningen gav ingen resultater. Venligst prøv en Ny søgning

SolidWorks kursus - Lær om 3D-programmering

Solidworks er et computerprogram der kan bruges til at tegne og konstruere modeller i 3D. Vores kurser kan give dig den basale viden om SolidWorks hvis du ingen erfaring her. Derudover har vi også kurser for den øvede Solidworks bruger, som mangler at få styrket sine kompetencer indenfor feltet. 

SolidWorks kursus - Lær om 3D-programmering

Hvad er SolidWorks? 

Solidworks softwaren er et kontruktionsværktøj til innovative designs. SolidWorks er til dig, der har brug for at designe produkter, og fungere som en intuitiv brugerflade, som sikrer en effektiv konstruktionsproces. 

SolidWorkds bruges af mere end 2 millioner ingeniører og konstruktører i 165.000 virksomheder verden over, og er det mest udbredte CAD-system i Danmark.

SolidWorks er på den måde en komplet 3D CAD-løsning, som giver produktudviklere alle de nødvendige værktøjer til mekanisk konstruktion, verifikation, simulering, datahåndtering og kommunikation.

Hvad lærer man på et grundlæggende kursus i SolidWorks?

Efter et kursus i SolidWorks har du fået forståelse for strukturen af tegneprogrammet samt evnen til at bruge 3D-programmering til at konstruere små modeller. Du lærer hvordan en 3D-produktmodel kan anvendes til at lave en 2D tegning der er i overensstemmelse med normer og standarder.

Hvem henvender kurset sig til?

Det er primært til dig der ingen kendskab har til SolidWorks, men har et ønske om at lære at bruge tegneprogrammet. Hvis du har tidligere erfaring med CAD eller kendskab til teknisk tegningsdokumentation vil det være en stor fordel for dig - dog er det ikke et krav. 

Hvordan foregår undervisningen med SolidWorks?

Du vælger selv om du vil have en kombination af både fysisk fremmøde og selvstudie, eller kun fysisk fremmøde når du tager et kursus i SolidWorks. Ved det fysiske fremmøde har du mulighed for at få hjælp fra underviserne, når du sidder hos dig selv vil du blive koblet op på en læringsportal hvor du kan stille spørgsmål.

Hvad lærer man på et videregående kursus i SolidWorks?

Den store forskel på det grundlæggende kursus og det videregående kursus er at du får en dybere forståelse for tegneprogrammet. Derudover er undervisningen anderledes, idet alt undervisning foregår i et åbent værksted med en underviser til rådighed. Du vil få større viden om funktioner og hjælpe værktøjer der kan gøre din konstruktionsproces mere effektiv.

Derudover er målgruppen også tilrettet dig der har et grundlæggende kendskab til SolidWorks. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen