Vis finduddannelse.dk som: Mobile

PLC sekventiel og analog

Rybners Kursuscenter
3 dage
Åben uddannelse
Esbjerg
354 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

PLC sekventiel og analog

Tag et kursus i PLC sekventiel og analog

På dette kursus bliver du undervist i følgende fag: 

  • PLC analog
  • PLC sekventiel

Neden for kan du læse om fagenes indhold, målgruppe og deltageprofil. 

PLC analog

Indhold på faget

Styringerne bliver mere og mere komplekse og større. Analogteknik er ofte brugt i en kompleks styring, Derfor er det vigtig, at kunne installere, programmere og idriftsætte styringer med analogsignaler. EMC er samtidig en vigtig del af kurset. Her ses på korrekt montage og oplægning af signalkabler og stærkstrømskabler.

Dit udbytte med faget

  • Deltageren kan konfigurere og teste en PLC's analoge ind- og udgangsmoduler og forbinde dem med forskellige typer transmittere og aktuatorer, f.eks. propotionalventiler, motorstyringer.
  • Deltageren har kendskab til EMC problematikker og EMC korrekt montage af en PLC.
  • Deltageren kan programmere, konfigurere og teste analoge ind- og udgange i en PLC på et automatisk anlæg, samt programmere analoge ind- og udgangssignaler i PLC'ens matematiske funktionsblokke.
  • Deltageren har kendskab til signaltilpasning og skalering af analoge signaler.

Deltagerprofil

Dette fag retter sig mod personer med en elektrikeruddannelse eller tilsvarende kompetencer, der i deres job har brug for kompetencer inden for analog PLC-styring.

Det anbefales, at deltagerne har gennemført kurserne: PLC Grundlæggende og PLC Sekventiel eller besidder tilsvarende kvalifikationer.

PLC sekventiel

Indhold på faget

Styringerne bliver mere og mere komplekse og større. Det vil sige, for at kunne fejlfinde på styringer er det vigtigt, at strukturere selve styringen. Der er struktur i en sekvensstyring, derfor betyder det meget, at personer der skal arbejder med styringer har forståelse for denne type styring. På dette kursus får du viden om sekvensteknik i henhold til IEC 848 normen.

Dit udbytte med faget

  • Deltageren kan selvstændigt installere, konfigurere og programmere en PLC til brug i er automatisk anlæg, samt fejlfinde ud fra sekvensopbyggede PLC programmer. 
  • Deltageren kan udarbejde en programstruktur samt PLC-dokumentation i henhold til IEC60848 normen.

Deltagerprofil

Dette fag retter sig mod personer med en elektrikeruddannelse eller tilsvarende kompetencer, der i deres job har brug for kompetencer inden for sekventiel PLC-styring.

Det anbefales, at deltagerne har gennemført kurserne: PLC Grundlæggende eller besidder tilsvarende kvalifikationer.

Pris

Deltagerpris: 354,00 kr.

Pris for ledige: 2319,35 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)

Pris udenfor AMU-målgruppe: 2319,35 kr.

Om udbyderen

Rybners Kursuscenter - tidligere KursusCenter Vest

Målrettet kompetenceudvikling hos Rybners Kursuscenter

Rybners Kursuscenter er blandt landets anerkendte udbydere af kurser og efteruddannelse, herunder videregående voksenuddannelser (VVU) og arbejdsmarkeduddannelser (AMU). Gennem mange års erfaring på markedet for kompetenceudvikling har vi opbygget et solidt kendskab til enkeltpersoners og virksomheders behov for målrettede kurser og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Rybners Kursuscenter

Spangsbjerg Møllevej 72
6700 Esbjerg

Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.