Vis finduddannelse.dk som: Mobile

PLC regulering/operatørpanel

Rybners Kursuscenter
3 dage
Åben uddannelse
Esbjerg
354 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

PLC regulering/operatørpanel

Tag et kursus i PLC regulering og opsætning af operatørpaneler

På dette kursus bliver du undervist i følgende fag: 

  • PLC Implementering af operatørpanel
  • PLC opsætning af PLC-regulator

Neden for kan du læse mere om fagenes indhold og læringsmål.

PLC Implementering af operatørpanel

Læringsmål

Mange styringsanlæg monteres med en form et operatørpanel. Kurset omhandler installering, programmering, idriftsættelse af et operatørpanel tilhørende et PLC-anlæg. Endvidere lærer du at dokumentere et operatørpanel med et tilhørende PLC-anlæg.

Dit udbytte med faget

  • Deltageren kan foretage tilslutning af simple tekst- og grafiske operatørpaneler i forbindelse med en PLC-styring, samt opsætte kommunikation mellem operatørpanelet og styreenheden.
  • Endvidere kan deltageren programmere og betjene brugerflader med grafisk layout samt udarbejde dokumentation herunder brugervejledning

Dette kursus retter sig mod personer med en elektrikeruddannelse eller tilsvarende kompetencer, der i deres job har brug for kompetencer inden for opsætning af et operatørpanel.

Det anbefales, at deltagerne har gennemført kurserne: PLC Grundlæggende, PLC Sekventiel og PLC analog eller besidder tilsvarende kvalifikationer. 

PLC opsætning af PLC-regulator

Læringsmål

Når der monteres et styringsanlæg, er der mange gange tilkoblet reguleringssløjfer og reguleringssystemer. På dette kursus får du viden om alle de teknikker, der omhandler reguleringsteknik. Endvidere får du kendskab til grafiske brugerflader, og opsætning af SRO-anlæg og paneler.

Dit udbytte med faget

  • Deltageren kan forbinde, teste og konfigurere analoge ind- og udgangsmoduler på en PLC i en reguleringssløjfe.
  • Deltageren kan idriftsætte og optimere en regulering i en PLC iht. almindeligt anvendte reguleringsprincipper.
  • Deltageren kan installere og montere en PLC til operatørpaneler, samt konfigurere PLC'en og omsætte forskellige procesværdier til brugbare overvågningsvisninger som grafer og trendkurver.
  • Deltageren har kendskab til idriftsætning og programmering af PC-overvågningssoftware, samt operatørpaneler.

Dette fag retter sig mod personer med en elektrikeruddannelse eller tilsvarende kompetencer, der i deres job har brug for kompetencer inden for opsætning af PLC-regulator.

Det anbefales, at deltagerne har gennemført kurserne: PLC Grundlæggende, PLC Sekventiel og PLC analog eller besidder tilsvarende kvalifikationer.

Pris

Deltagerpris pr. fag: 354,00 kr.

Pris for ledige: 2319,35 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)

Pris udenfor AMU-målgruppe: 2319,35 kr.

Om udbyderen

Rybners Kursuscenter - tidligere KursusCenter Vest

Målrettet kompetenceudvikling hos Rybners Kursuscenter

Rybners Kursuscenter er blandt landets anerkendte udbydere af kurser og efteruddannelse, herunder videregående voksenuddannelser (VVU) og arbejdsmarkeduddannelser (AMU). Gennem mange års erfaring på markedet for kompetenceudvikling har vi opbygget et solidt kendskab til enkeltpersoners og virksomheders behov for målrettede kurser og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Rybners Kursuscenter

Spangsbjerg Møllevej 72
6700 Esbjerg

Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.